Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

01.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Koton’un sonbahar-kış koleksiyonu 70’lerin retrosu, folklorik görünüm, uzakdoğunun renk ve desenlerinden oluşuyor.

En moda en yeni

Hardal, petrol tonları, krem, altın gibi renkler ön planda.

Haberin Devamı

Renkli modeller
Versace’nin DV One Cruise koleksiyonun seramik kasalı modellerinde altın kaplama üzerinde yakut taşlar var. Mor, sarı, pembe kadran ve aynı renklerde kayış seçenekleri bulunuyor. Fiyatı 11.240 TL

Deri bileklikler
So Chic yeni sezon renkli deri bilekliklerin üzerinde baykuş, nazar boncuğu, kelebek, prenses taç gibi figürler var. Pudra, yeşil, kırmızı, mavi, beyaz gibi renk alternatifleri bulunan bilekliklerin fiyatı 225 TL.

Hacimli kirpikler
Maskara kategorisinde yılın “en iyi yeni ürünü” ödülünü kazanan L’Orèal Paris Lash Architect 4D daha dolgun, kıvrık, uzun, kalın kirpiklere sahip olmanızı sağlıyor. Fiyatı 44.99 TL.

Kolay kullanım
“İmpress takma oje” cıvıl cıvıl renkler farklı desenlerle Beliz kozmetik tarafından satışa sunuluyor. Takma ojeler yedi güne kadar kalıcılığını koruyor. www.belizkozmetik.com’dan ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Rahat ayaklar
Le Cooper’ın kanvas ayakkabılarının mavi, kırmızı, mor, beyaz renkleri var. Fiyatlar 59 TL’den başlıyor.

Zarif çizgiler
Porland porselenin Myra koleksiyonu beyaz, pembe, yeşil tonlarının ortaya çıkardığı zarif desenli işlemelerle süslenmiş. Ürünler tek tek satın alınabiliyor. Kahvedanlık
105 TL. Sütlük 39 TL.

Tasarım yarışması
Mavi jeans, “Şehrine Tasarla” dijital tasarım yarışmasıyla, herkesi hayalindeki İstanbul, Ankara ve İzmir tişörtünü tasarlamaya davet ediyor. Yarışmaya katılmak isteyenler facebook.com / sehrinetasarla adresinde tasarımlarını 23 Eylül’e kadar siteye yükleyebilir. Birinci
2 bin TL para ödülü alacak.

Kadınlara özel...
Erkek deodorant markası Axe ilk kez kadın kokusu üreterek Anarchy adı altında hem kadınlara hem erkeklere özel iki farklı ürün sunuyor. Axe Anarchy For Her sınırlı sayıda raflarda yerini aldı. Fiyatı 6.90 TL.

Dağ meyveli salata
Topaz Restaurant’ın öne çıkan alternatiflerinden “dağ meyveli yeşil salata”sı Akdeniz yeşilliklerinin yanı sıra dağ meyvelerinden ve Topaz’a özel sos ile servis ediliyor.

Dondurma zamanı!
Beyaz Fırın, mini külah çeşitleriyle tadımlık dondurmalar sunuyor. Mevsim meyvelerinden oluşan dondurmaların arasında cookie, nutella, sakızlı vişne, yoğurtlu frambuaz gibi seçenekler var.

Haberin Devamı

Kahvaltı saati
Caffè Nero’nun Americano kahvesiyle, arasında beyaz peynir ve zeytin ezmesi olan simidi kahvaltılar için ideal bir seçenek olabilir.

Yoğurtsuz olmaz...
l Özsüt ilk defa Özsüt Yoğurt’u Migros, Tansaş ve Macro Center’larda satışa sunuyor. Diğer yoğurtlardan ayıran özelliği ise iki katından fazla yağ oranına sahip olması. Fiyatı 4.75 TL.
l Köfteci Ramiz menüsüne “yoğurtlu köfteyi” ekledi. Özel tarifi olan dometes sosu, yoğurt ve tereyağı ile birlikte sunuluyor.