Cumartesi En moda, en yeni

En moda, en yeni

05.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

adL’nin üç farklı konseptten oluşan ilkbahar/yaz koleksiyonunda yüzde 50’ye varan indirim başladı.

En moda, en yeni

İndirim başladı

Haberin Devamı

adL’nin üç farklı konseptten oluşan ilkbahar/yaz koleksiyonunda yüzde 50’ye varan indirim başladı. Mavi elbisenin indirimli fiyatı 50 TL.

Tatile çıkarken...
l Ambre Solaire’in sensitive serisindeki süt ve spreyler 50 faktörle güneşten koruyor. Serideki çocuk spreyi 43.99 TL, yüz koruyucusu 37.99 TL.
l Elancyl Cellu Slim Ventre Plat sahilde daha rahat bikini giymek isteyenler için 14 günde karın bölgesindeki selülitlerde pürüzsüzleştirici bir etki vâdediyor.
75 ml’lik ürünün fiyatı 89.90 TL.
l Meyankökünden elde edilen özlerle üretilen Nivea Sun Protect & Bronze sprey ve sütleri güneşe karşı koruma sağlıyor. 50 faktör korumalı güneş spreyi 43.90 TL.

Kısa seyahatler için...
İş gezisi ya da hafta sonu kaçamağında uçağa binerken bagaj vermek istemeyenler için Samsonite yeni kabin boyu çantalarını sunuyor. Bavulun dizüstü bilgisayar, tablet, bilet ve pasaport için ayrı bölmeleri de var. Fiyatı 679 TL.

Haberin Devamı

Çeşit çeşit babetler
Piton desenli, metalik, süet ya da deri... Desa’nın ilkbahar-yaz koleksiyonunda her stile, günün her saatine uygun babetler bulmak mümkün. Piton baskılı ayakkabı 329 TL.

Plaj koleksiyonu
Adidas Swim&Beach koleksiyonu mayodan terliğe plajda ihtiyacınız olabilecek ürünlerden oluşuyor. Mavi sandalet 156 TL.

Tom Ford’dan parlak ojeler
Harvey Nichols’ta satılan Tom Ford Nail Lacquer serisindeki ojeler altı parlak renkten oluşuyor. Ojelerin fiyatı 98 TL.

Yeme içme

Bahçede Akdeniz Mutfağı
Yazın gelmesiyle birlikte Flamingo Restauran Bar da Akdeniz lezzetlerini bahçeye taşıdı. Başlangıçlarından orkinos tartar, ahtapot carpaccio gibi hafif seçeneklerden alabilir ana yemek olarak da sebzeli ev yapımı makarnaları ve rizotto çeşitlerini deneyebilirsiniz.

Top top serinlik
Bağdat Caddesi’nde de serinletmeye devam eden Bodrum’un ünlü dondurmacısı Bitez Dondurma muz ve narı da menüsüne kattı. Vişne, karadut ve satsumalı dondurma da seçenekler arasında. Dondurmaların bir topu 2.25 TL.

Mis gibi kokun
Meyve, çiçek, baharat ve tütsü kokularının karışımı So Chic... The Gems baykuş figürlü şişesiyle raflarda. Fiyatı 115 TL.

Haberin Devamı

Raflardan

l Ramazan sofraları için Baltalı Gıda peynirde pek çok çeşit sunuyor. Yüzde yüz keçi sütünden ürünleri salata
ve sandviçlerde kullanabilirsiniz. 350 gram keçi peynirinin fiyatı 16.50 TL.
l Lime ve rezene, yeşilçay ve portakal, bambu
ve papatya ya da ananas ve nane özleri çeşitleri bulunan Fonex’in duş jelleri 5 TL.
l Keçi sütü ve sahlep kullanılarak üretilen Ülker Golf’ün Maraşım dondurması ramazan sofralarında serin bir alternatif olabilir. Bir paket fiyatı
14 TL.