Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

31.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

.

En yeni, en moda

Çiftlere özel tasarımlar

Haberin Devamı

Bernardo’da çiftler için hazırlanan romantik tasarımlar var. Silikon kapaklı kupa setinin fiyatı 28 TL.

Derilere bürünün...
Siyah, lacivert, kırmızı gibi renklerin ön planda olduğu Derishow sonbahar-kış koleksiyonunda skinny pantolonlar, ceketler ve elbiseler var. Deri ceket 2.688, elbise 988 TL.

Hücrelerin dostu
Mesoestetic’in Energy C Anti Aging kitindeki Energy C Intensive Cream cildi aydınlatıp ton dengelemesini sağlamada yardımcı oluyor. 50 ml fiyatı 252 TL.

Desenli saatler
Swatch’ın “Exotic Charm” kreasyonunda dünyanın farklı köşelerine özgü desenlerle süslü rengarenk saatler var. Swatch Peacobello saat 185 TL.

Yüzde 50 indirim
ELLE’de ince ya da kalın topuklu bootie’lerden maskülen veya feminen tarzda botlara birçok seçenekte yüzde 50 indirim var. Bot 299.90 TL.

Taze meyveler kapınızda
Portakalbahcem.com, Antalya- Finike’de yetişen portakal, mandalina, limon, greyfurt, nar gibi meyvelerle bu meyvelerin reçel ve marmelatlarını internet üzerinden siparişle evinize ulaştırıyor. Sitede ayrıca meyve suları, kurabiye ve muffin de var.

Renkli makineler
Kırmızı, siyah sarı gibi renk alternatifleri olan değiştirilebilir yan kapakları ile Nespresso Pixie Clips kahve makinesinin fiyatı 595 TL.

Doğal görünüm
Egos’un Gum serisi saçları şekillendirirken doğal görünüm sağlıyor. Egos fiber gum 19.90 TL.

yeme içme

Palamut günleri

The Marmara Taksim Tuti Restaurant palamut menüsü sunuyor. Kömür ateşinde pişmiş palamut ızgara, palamut tava ya da soğanlı palamut şaşlık alternatiflerinin olduğu menüde garnitür ve salata seçenekleri de var. 15 Kasım’a kadar alkolsüz bir içeceğin dahil olduğu menü 47 TL.