Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

28.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şapkasız çıkmayın! Forever New’ın kış koleksiyonunda nubuk kumaşların ağırlıkta olduğu, kaban, ceket, bere ve şapka seçenekleri var

En yeni, en moda

Şapkasız çıkmayın!

Haberin Devamı

Forever New’ın kış koleksiyonunda nubuk kumaşların ağırlıkta olduğu, kaban, ceket, bere ve şapka seçenekleri var. Devetüyü şapka 79.90 TL.

Soğuğa karşı dayanıklı
Vans Weatherized koleksiyonundaki ayakkabılar işlemden geçirilmiş dış yüzeyi ve sıcak tutan astarı sayesinde soğuğa karşı dayanıklı. Fiyatı 290 TL.

Kırmızı tonları
Shopthedesign.com kırmızı ve tonlarında birçok seçenek sunuyor. Vovi marka altın zincir detaylı, kırmızı vintage kadife çanta 625 TL.

Hafif ve renkli
Samsonite’ın yeni Neopulse koleksiyonu hafif yapısının yanında kilit sistemiyle güvenlik vâdediyor. Farklı renk seçeneklerindeki bavullardan mavi renkli, 55 santimetrelik, kabin boyutu bavul 750 TL.

Hacimli kirpikler
Avon Big & False Lash maskara siyah, koyu kahverengi, mavi renk seçenekleri, suya karşı dayanıklı olma ve hacim verme özellikleriyle kirpiklerinizin takma kirpik kadar güçlü görünmesini vâdediyor. Fiyatı 12.95 TL.

Çeşit çeşit pantolon
Oxxo’de bordo, lacivert, haki gibi renklerde skinny, boot cut, flare ve pencil leg kesimli pantolonlar var. Düşük bel skinny Reborn pantolon 79.95, yelek 149.95 TL.

yeme içme

Her hafta sonu...
Akdeniz mutfağı ve tapas ağırlıklı menüsüyle dikkat çeken Ortaköy’deki Soho Restoran&Tapas Bar’da her hafta sonu 11.00-16.00 saatleri arasında serpme kahvaltı veriliyor. Sınırsız çay eşliğinde ızgara sucuk, hindi füme, peynir çeşitleri, sahanda yumurta ve mini börek gibi seçenekleri olan kahvaltı iki kişilik 70 TL.

Kahvaltı sofralarına

-Bosch’un Private Collection isimli kırmızı renkli yeni kahvaltı serisinde ekmek kızartma makinesi, kahve makinesi, su ısıtıcı gibi ürünler var. Tek veya çift bölmeli kullanım seçeneği olan ekmek kızartma makinesinin fiyatı 174 TL.

- Bernardo’da birçok renkte, desenlerle süslü çay setleri, kupalar ve termoslar var. Tek kişilik pembe çaydanlığın fiyatı 29.5 TL.

Yeni pastalar

- Özsüt’ün kış menüsünde sakızlı markiz, la pave, karamello gibi pasta çeşitleri yer alıyor. Çikolatalı mus dolgulu ve frambuaz soslu 6 kişilik la pave pastanın fiyatı 58 TL.

-Beyaz Fırın’ın bademle hazırlanan yeni lezzeti fıstıklı, çilekli dakuaz pastası 72 TL.

Çiftlikte üretim
Hasanbey.com’da, İzmir-Bergama’daki Hasan Bey Çiftliği’nde üretilen meyve, sebze, süt ürünleri, tarhana, erişte, salça ve turşu ile reçel, zeytin, ekmek gibi doğal gıdalar var.