Cumartesi Naif ve renkli deriler

Naif ve renkli deriler

03.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Deri, bu sezon bildiğiniz gibi değil. Genellikle asi stillerle özdeşleştirilen bu materyal, şimdi canlı renk seçenekleri ve yumuşak formlarıyla iddialı fakat naif görünüyor.

Naif ve renkli deriler

Tepeden tırnağa derilere bürünmek normalde herkesin altından kalkabileceği bir moda hamlesi değil. Ya vücudunuza, ya tavrınıza çok güveniyor olmalı ya da doğru kombinasyonları kusursuzca yapmayı başarmalısınız. Ancak yine de 2017-18 Sonbahar/Kış koleksiyonlarında rengarenk ve yumuşak dokulu derilere yer veren Tod’s, Valentino, Proenza Schouler, Loewe gibi markalar işimizi kolaylaştırıyor. Kırmızıdan pembeye, bejden maviye uzanan farklı renk tonları ve incelikli kesimler, bugüne dek deriye mesafeli duranların aradığı ideal “mevsim geçişi” tercihi olmaya aday.

Haberin Devamı

Naif ve renkli deriler

Aksesuarlar da dahil

Yumuşak ve renkli deri trendine yalnızca kıyafetler değil çizme, eldiven gibi aksesuarlar da dahil. Saint Laurent’in bu sezon çok popüler olan büzgülü çizmeleri ve Salvatore Ferragamo’nun uzun eldivenleri, deri aksesuarları üzerinize uyarlarken size ilham verebilir.

Naif ve renkli deriler

Naif ve renkli deriler

Naif ve renkli deriler

Alışveriş

- Gianvito Rossi’nin büzgülü, bej çizmeleri her stile uyum sağlayabilecek bir gardırop klasiği. Fiyatı 7.500 lira.

- Sezonun bir diğer trendi olan midi boy etekler, deride kendini çok iyi gösteriyor. Jil Sander etek 4.580 dolar.

- Rara Atelier’nin mavi, “Swan” modeli çantası yumuşak derisiyle hafif ve çok pratik. 780 lira.

- Vespucci by VSP deri ceket, derinin asi değil zarif yönünü sevenler için. Fiyatı 5.255 lira.

Haberin Devamı

Stil ipuçları

- Renkli ve yumuşak formlu deriyi daha da zarif göstermek için onu doğru materyallerle kombinlemek gerek. Bej, beyaz gibi açık tonlardaki yünler, uçuşan şifonlar ya da parlak kadifeler bu etkiyi yakalamanıza yardımcı olacak.

- “Fazla mı iddialı olurum” kaygısıyla tepeden tırnağa tek bir tondaki derilere bürünmekten çekimeyin. Üzerinizdeki renk siyah olmadığı sürece ‘Kedi Kadın’ gibi görünmezsiniz.

- Yüksek bel etek, pantolonlar ya da beli vurgulayan elbiseler deriyi daha feminen gösteriyor. Eğer böyle bir model bulamazsanız kalın kemerlerden yararlanın deriz.

- Düğmeler, büyük cepler, suni kürkler, volanlar ve pileler bu trendi daha gösterişli hale getiren detaylardan.

- Aynı anda hem deri kıyafet ve hem de deri çanta ve ayakkabı kullanıldığında, takı konusunda minimal davranmakta yarar var. Aksi halde karmaşık bir görünüm yaratabilirsiniz.

Yazarlar