Cumartesi Podyumlar pastel boya kutusu gibi

Podyumlar pastel boya kutusu gibi

21.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Bu sezon tasarımcıların enerjik ruhu, koleksiyonlara da yansıyor. Podyumlar bugüne dek yan yana hayal edilemeyen renkleri, bir pastel boya kutusu gibi bir araya getirirken siz de bu trendden uzak kalmayın

Podyumlar pastel boya kutusu gibi

Podyumlar pastel boya kutusu gibi
Gökkuşağı tonları, tropikal kuşlar, boya kutuları, çizgi filmler, oyuncaklar… Canlı tonlarıyla insanı gülümseten, rengarenk her ne varsa bu sezon moda dünyasının ilham kaynağı. Bahar yorgunluğunu unutturan mavileri, kırmızıları, pembeleri, turuncuları üst üste giyerek yaratıcılığı kullanmak ise şart. Versace’nin grafik baskıları enerjik, Moschino’nun dev çiçek buketlerini andıran elbiseleri fazlasıyla romantik, Etro her zamanki gibi etnik, Dolce&Gabbana podyumunda ise karnaval havası esiyor. Kısacası şimdi, sade seçimleri rafa kaldırma zamanı. Çünkü cüretkarlıktan yana olan bu trend, havalar ısındıkça daha da çekici hale gelecek.

Haberin Devamı

Podyumlar pastel boya kutusu gibi

- Farklı renkleri aynı anda üzerinizde taşıma fikri korkutucu geliyor olabilir. Küçük adımlarla başlayın, örneğin üzerinizdeki tek bir parça renkli çizgi desenli olsun. Ya da uyumsuz olduğunu düşündüğünüz fakat çok sevdiğiniz iki rengi buluşturabilirsiniz.

- Bu sezon renkli çizgili bir parça alacaksanız asimetrik şeritli seçeneklere de göz atın.

- Gökkuşağından püsküller, tüyler, çiçek aplikeleri ve bağcıklar sarktığını hayal edin. Bu görünümü
neden stilinize uygulamayasınız?

- Kim demiş gece elbiseleri kırmızı, siyah, altın rengi ya da pudra olmalı diye! Bu trendi yaz gecelerinde ya da ağır davetlerde uygulamak için metalik materyallerden yardım alabilir, daha ışıltılı görünebilirsiniz.

Podyumlar pastel boya kutusu gibi

Podyumlar pastel boya kutusu gibi

Güzelliğin 50 tonu

Haberin Devamı

2018 İlkbahar-yaz sezonunda gökkuşağı renklerinden nasibini alan yalnızca kıyafetler ve aksesuar olmadı. Zira güzellik trendleri de farklı ve canlı tonların etkisinde… Rengarenk saç aksesuarlarıyla özellikle plajlarda iddialı bir görünüm yaratabilir, ya da Missoni, Marni gibi markaların podyum makyajlarından ilham alarak, renklenmek için kozmetiğin gücünden yararlanabilirsiniz. Ancak dikkat; renkli far sürerken makyajınızdaki diğer her detayı sade tutmayı unutmayın.

Podyumlar pastel boya kutusu gibi