Cumartesi Televizyonda N’oluyo?

Televizyonda N’oluyo?

16.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ezber bozan bir suç dramasıyla daha karşı karşıyayız, “The Confession Tapes”.“İşlemedikleri suçlar insanların hayatlarını nasıl değiştiriyor? sorusuna yanıt veren bu yedi bölümlük mini belgesel-drama işlediği her hikayeyle aklınızda kalacak.

Televizyonda N’oluyo

Ezber bozan suç draması

Haberin Devamı

Ezber bozan bir suç dramasıyla daha karşı karşıyayız, “The Confession Tapes”.“İşlemedikleri suçlar insanların hayatlarını nasıl değiştiriyor? sorusuna yanıt veren bu yedi bölümlük mini belgesel-drama işlediği her hikayeyle aklınızda kalacak. Mottosu “Gerçekleri görmek için olaya nasıl bakmalıyız?” olan dizinin IMDb puanı şimdilik 8.3. Netflix Türkiye’den takip edebilirsiniz.

Televizyonda N’oluyo

Beyzbolcunun hayatı

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen bir diziyi izlemeye ne dersiniz? Başrollerinde “Under The Dome”dan tanıdığımız Kylie Bunbury ve “NYPD Blue”dan tanıdığımız Mark-Paul Gosselaar’ın olduğu Pitch erkeklerin zorlu dünyasında var olmaya çalışan bir kadın beyzbol oyuncusunun hayatını anlatıyor. Dizinin IMDb puanı 7.4 olarak belirlenmiş. Diziyi FOXLIFE Türkiye’den takip edebilirsiniz.