Dünya 2749 yılına yolculuk yaptı! 'Şehirler havadaydı, her şey bedavaydı'

2749 yılına yolculuk yaptı! 'Şehirler havadaydı, her şey bedavaydı'

18.12.2022 - 16:55 | Son Güncellenme:

Zaman yolcusu olduğunu iddia eden Al Bielek, 2025 yılında Üçüncü Dünya Savaşı'nın çıkacağına dair korkunç bir tahminde bulundu ve gelecekte dünyadaki hiçbir hükümetin olmayacağını iddia etti.

2749 yılına yolculuk yaptı Şehirler havadaydı, her şey bedavaydı

Milliyet.com.tr - 1927 yılında dünyaya geldiği bilinen Al Bielek son anına kadar zaman yolcusu olarak biliniyordu. 2011 yılında hayatını kaybeden Bielek ölmeden önce büyük bir dünya savaşının tarihiyle ve gelecekte yaşananlarla ilgili bir dizi iddiada bulundu. 2025 yılına özellikle dikkat çeken Bielek, gizli bir görev için geleceğe gönderildiğini anlattı.

Haberin Devamı

2749 yılına yolculuk yaptı Şehirler havadaydı, her şey bedavaydı

OKYANUSA ATILARAK IŞINLANDILAR

Zaman yolcusu Al Bielek ölmeden önce verdiği bir röportajda İkinci Dünya Savaşı sırasında ABD ordusu tarafından 'görünmez' olacak bir savaş gemisi yaratmaya çalışmak için yürütülen bir dizi çok gizli test olan 'Philadelphia Deneyi' adlı bir projenin parçası olduğunu söyledi. 1940 yılında Birleşik Devletler Donanması'na ait bir gemi olan USS Eldridge'den kardeşiyle birlikte okyanusa atıldığını ve kendilerine geldiklerinde 2749 yılına ışınlandıklarının altını çizdi.

2749 yılına ışınlanan Al Bielek, gördüklerini tek tek anlattı. İddialardan ilki dünyanın yakın geleceğiyle ilgiliydi. 2025 yılına kadar dünyadaki hükümetlerin çoğunun dağılacağını ve üç milyon insanın nükleer bir dünya savaşı sebebiyle öleceğini iddia etti. Avrupa'nın büyük bir kısmının sular altında kaldığını ve İngiltere'nin neredeyse tamamının yok olacağını belirtti.

Haberin Devamı

2749 yılına yolculuk yaptı Şehirler havadaydı, her şey bedavaydı

'HER ŞEY BEDAVAYDI'

Bielek ayrıca gelecekte dünya çapında çok az sayıda şehrin hayatta kaldığını ve ulusal hükümetlerin ve sınırların olmadığını iddia etti. Bielek gördüklerini şu şekilde özetledi:

 "Ordu yoktu, askeri çatışma yoktu ve artık her şey bedavaydı."

Gelecekte şehirlerin yapısının da değiştiğinin altını çizen Bielek, bazı şehirlerin karada bazılarının havada asılı olduğunu, uçan şehirlerin dünyanın herhangi bir noktasına taşınabildiğini anlattı. Ayrıca teknolojinin çok ilerlediğini, yetkililerin Üçüncü Dünya Savaşı'ndan kalma radyasyon hasarını ve nükleer atıkları bile birkaç günde temizleyebilecek güçte olduklarını gördüğünü aktardı.