Dünya Aralarında 21 yaş fark var: Babası duyunca karşı çıktı

Aralarında 21 yaş fark var: Babası duyunca karşı çıktı

24.05.2024 - 17:28 | Son Güncellenme:

Hayran olduğu fenomenle 18 yaşındayken tanışmaya karar verdi, ikilinin ilişkisi bir süre sonra aşka dönüştü. Genç kadının babası ise duyar duymaz karşı çıktı. Genç kadın, gazetecilere verdiği demeçte erkek arkadaşıyla aralarındaki yaş farkı yüzünden karşılaştıkları zorlukları anlattı.

Aralarında 21 yaş fark var: Babası duyunca karşı çıktı

Erkek arkadaşıyla aralarında 21 yıllık fark olan genç kadın, insanların ilişkileri hakkında yaptığı yorumlardan rahatsız olmadığını söylüyor.

Haberin Devamı

İLK TANIŞTIKLARINDA 18 YAŞINDAYDI, BABASI KARŞI ÇIKTI

Aralarında 21 yaş fark var: Babası duyunca karşı çıktı

25 yaşındaki Natasha Maree ve 46 yaşındaki sevgilisi Harley Johnstone, aralarındaki 21 yaş fark sebebiyle yabancılar tarafından sık sık olumsuz yorumlar işitiyor.

Natasha altı yıl önce Avustralya'nın başkenti Sidney'de yaşayan genç bir üniversite öğrencisi olarak erkek arkadaşıyla ilk tanıştığında 18 yaşındaydı. İkili ilk tanışmalarından bir yıl sonra çıkmaya başladı ve o zamandan beri birlikteler.

Natasha, sevgilisinden 12 yaş büyük olan babası da dahil olmak üzere ailesinin, aşklarını başta kabul etmediğini anlattı. Aradan geçen birkaç ay sonra ise onun ciddi ve sevgi dolu bir ilişki içinde olduğunu kabul edip erkek arkadaşını aileye kabul etmeleriyle görüşleri değişti.

Haberin Devamı

İLİŞKİLERİNİN SIRRINI ANLATTI

Aralarında 21 yaş fark var: Babası duyunca karşı çıktı

Çift, başarılı ilişkilerinin sırrının birbirlerini her daim takdir etmeleri ve paylaştıkları ortak noktalar olduğunu söylüyor. Genç kadın yerel bir gazeteye verdiği demeçte, "Birçok ortak noktamız var. Yaş farkı ne olursa olsun ortak ilgi alanları bir zorunluluk" dedi.

Natasha, yabancıların kendisine sevgilisinin babası olabilecek yaşta olduğunu hatırlatan yorumlarına artık alıştığını da ekledi ve "Çok dikkat çekiyoruz" dedi. Genç kadın, internet üzerinden çalıştıkları için yüzlerce insanın yorumlarını duyduklarını aktardı. Natasha'ya göre, 'o çok yaşlı', 'çok gençsin', 'hiç hayat tecrüben yok' bunlardan yalnızca bazıları.

TANIŞMADAN ÖNCE HAYRANIYDI

Aralarında 21 yaş fark var: Babası duyunca karşı çıktı

Harley ülkede videolarıyla tanınan bir fitness fenomeni, onun uzun süre boyunca hayranı olan genç kadın, 18 yaşındayken kendisiyle tanışmaya karar verdi. Bir yıl sonra çıkmaya başladıklarında, sevgilisine daha yakın olmak ve fitness fenomeni olarak kendi kariyerine başlamak için onun yaşadığı şehre taşınma kararı aldı.

Çift, 380 binden fazla takipçiye sahip oldukları YouTube kanalında sık sık birlikte videolar paylaşıyor. Natasha ayrıca sevgilisiyle fotoğraflarını 124 binden fazla hayran tarafından takip edilen Instagram sayfasında yayınlıyor.