Dünya Aralarında 42 yaş var! 'İlişkimiz bana kebap getirmesiyle başladı'

Aralarında 42 yaş var! 'İlişkimiz bana kebap getirmesiyle başladı'

25.05.2024 - 16:00 | Son Güncellenme:

Erkek arkadaşı kendisinden 42 yaş büyük olan genç kadın, ilişkilerinin nasıl başladığını anlattı. Buna göre, yemek teslimatıyla başlayan ilişki bir süre sonra aşka dönüştü. İlgi çeken videoya sosyal medyada yorum yağdı.

Aralarında 42 yaş var İlişkimiz bana kebap getirmesiyle başladı

Erkek arkadaşı kendisinden 42 yaş büyük olan 18 yaşındaki genç kadın, ikilinin birbirlerini ilk kez nasıl gördüklerini anlattı. Nikeisha Lightfoot isimli genç kadın, 60 yaşındaki sevgilisi Dimitrios Fotis ile ilk kez 2022'de sipariş verdiği kebabı kapısına teslim ederken tanıştı.

Haberin Devamı

YAŞ FARKI ELEŞTİRİLERİ BERABERİNDE GETİRDİ

Aralarında 42 yaş var İlişkimiz bana kebap getirmesiyle başladı

İngiltere'de yaşayan çift 'anında bağ kurduklarını' ve bu bağın zamanla daha da güçlendiğini anlattı. Aralarındaki yaş farkı sebebiyle eleştirilere maruz kalmalarına rağmen, bu sözlerin kendilerini üzmesine izin vermediler ve aşklarının gerçek olduğu konusunda ısrarcı oldular.

Nikeisha, 'Keşke insanlar aşkta yaşın sınırı olmadığını bilselerdi' dedi.

"Birbirimize aşık olduk, bunun hiçbir anlamı yok. İlk tanıştığımızda hemen bağ kurduk."

HER ŞEY YEMEK TESLİMATIYLA BAŞLADI

Aralarında 42 yaş var İlişkimiz bana kebap getirmesiyle başladı

Mutlu çift için her şey, Dimitrios'un yemek kuryesi olarak çalışması ve Nikeisha'ya sipariş ettiği akşam yemeğini getirmesiyle başladı. Hikayeyi TikTok'taki 60 bin takipçisiyle paylaşan genç kadın, biri temizlikçi, diğeri Çin restoranında olmak üzere iki işte birden çalıştığı için çoğu akşam yemeğini dışarıdan siparişi verdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Nikeisha şöyle konuştu:

"O (Dimitrios) her gece yemeğimi teslim ederdi. Teslimat notunda ona, dışarıdayken beni arayabilir misin derdim çünkü saat geç olurdu ve küçük kardeşlerim vardı."

İkili birbirlerini gördükleri zaman selamlaşırdı ve bir akşam yerel bir mağazaya giderken Nikeisha, Dimitrios'un yakınlarda bir teslimat için beklediğini gördü.

Dimitrios genç kadına nasıl olduğunu sordu, Nikeisha ise, pijamalarıyla olduğunu ve kendini pek iyi hissetmediğini söyledi. Dimitrios da ona, daha iyi hissetmek için limonlu çay yapmasını tavsiye etti.

Çayı Dimitrios'un önerdiği tarife uygun olarak nasıl yapacağını unutan genç kadın ona mesaj atmaya karar verdi. "Bana hatırlattı ve o noktada konuşmaya başladı" dedi.

"Bir süre konuştuk, ve sonra birbirimizi biraz tanımak için uzaklaştık ve derken iki yıl oldu. Artık en iyi arkadaşız ve hayatı seviyoruz. Ne hikaye!'

'ÇOĞU İNSAN KISKANÇ VE YALNIZDIR'

Hikayeyi dinleyen sosyal medya kullanıcılarından bazıları çifte destek vererek yorum yazdı ve onları 'sevimli' ve 'samimi' olarak nitelendirdi.

Duygulanan bir sosyal medya kullanıcı, "Bunu seviyorum. Böylesine güzel, samimi şekilde biriyle tanışmayı çok isterim. Bana filmlerdeki kısa hikayeleri hatırlatıyor" diye yazdı.

Heyecanlanan bir başka kişi, "Aman Tanrım, en sevdiğim aşk hikayesi. Siz çok tatlı bir çiftsiniz" dedi. Bir başkası ise kendi ilişkisini örnek göstererek, "33 yaşındayım ve kocam 61 yaşında! Geçen Cumartesi evlendik" diye ekledi.

Bir diğer kişi ise, eleştirileri görmezden gelmelerini önerdi ve "Aşk aşktır. Birbirinize iyi davranın ve nefreti görmezden gelin. çoğu insan kıskanç ve yalnızdır" dedi.