Dünya Genç kızlara tecavüz edemeyince öldürdü, son kurşunu kendine sıktı

Genç kızlara tecavüz edemeyince öldürdü, son kurşunu kendine sıktı

21.02.2023 - 10:24 | Son Güncellenme:

ABD'de yaşanan korkunç katliam dünya basınında gündem oldu. Söz konusu olayda 4 kişi ölürken olayın detayları kan donduracak cinsten.

Genç kızlara tecavüz edemeyince öldürdü, son kurşunu kendine sıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde yaşanan korkunç olay dünyada ses getirdi. Söz konusu olayda 4 kişi hayatını kaybederken olayın detayları mide bulandırdı.

Haberin Devamı

TACİZ EDEMEYİNCE ÖLDÜRDÜ

Teksas polisi tarafından yapılan açıklamada skandal gelişmenin cumartesi günü bölgedeki banliyonun önünde yaşandığı belirtildi. Harris County Şerifi Ed Gonzalez'e göre öldürülen kızlar 19, 14 ve 13 yaşındaydı. Gonzales, bölgede bir saldırganın 3 genç kızı taciz etmek istediği kızların direnmesi sonrası ise saldırganın onları vurarak öldürdüğü belirtti.

Olayın devamında ise söz konusu saldırgan 12 yaşındaki bir kızı taciz etti. Skandal hareketin ardından şahıs son kurşunu kendine sıktı. Polis hem saldırganın hem de kızların adını açıklamadı.

Genç kızlara tecavüz edemeyince öldürdü, son kurşunu kendine sıktı

BİRİ HAMİLE ÇIKTI

Ölen kadınlardan en büyüğü olan 19 yaşındaki şahsın hamile olduğu da ortaya çıktı. Gonzales olayı 'trajik' olarak nitelendirerek şüpheli şahsın daha önce kadınlarla herhangi bir bağı olmadığını ve saldırının nedeninin araştırıldığını söyledi.

Haberin Devamı

ABD'DE 2023 YILINDA KATLİAMLAR ARTIŞ GÖSTERDİ

Öte yandan AFP'nin yaptığı analize göre yeni yıla girilmesiyle birlikte ABD'de toplu katliamların sayısı arttı. Son olarak geçtiğimiz hafta cuma günü Mississippi'de bir toplu silahlı saldırıda altı kişi öldü. Yine aynı haftanın başında Pazartesi günü Michigan Eyalet Üniversitesi'nde üç kişinin öldürüldü 5 kişi ise yaralandı.