DünyaBu yüzüğün sahibine şok haber

Bu yüzüğün sahibine şok haber

01.04.2014 - 12:24 | Son Güncellenme:

50 milyon dolarlık elmas yüzüğün sahibi elmasın saklanmasından sorumlu şirketle mahkemelik oldu. Çünkü şirket yüzüğü kaybetti. Üstelik yüzüğün kayıp olduğunu geçen yılın Eylül ayından bu yana gizlediler.

Bu yüzüğün sahibine şok haber

İsviçre'nin Cenevre kentinde emniyet ekipleri, eylül ayından bu yana kayıp olan 50 milyon dolarlık pırlantanın peşine düştü.

Elmasa sahip olan Güney Afrikalı bir değerli taş şirketi, elmasın saklanması ve taşınmasından sorumlu Cenevreli firmanın deposunda olması gereken 50.66 karatlık bu taşın Eylül ayından beri kayıp olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Şirket sahibi Sylla Moussa, eylül ayında taşı görmek için Cenevre'deki depoya gittiğini ancak pırlantanın Güney Afrikalı bir iş adamınında olduğu bahanesiyle kendisine gösterilmediğini belirterek polise başvurdu.

Moussa, elmas bulunmadan İsviçre'den ayrılmayacağını belirtti.

KEŞFETYENİ
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı

Cadde | 18.06.2025 - 11:22

Barcelona'nın 17 yaşındaki yıldızı Lamine Yamal, İspanya'nın tanınmış sosyal medya fenomeni 29 yaşındaki Fati Vázquez ile aşkı ortaya çıktı.

Yazarlar