Dünya Canlı canlı yedi! Ailesi her şeye tanık oldu

Canlı canlı yedi! Ailesi her şeye tanık oldu

03.05.2023 - 09:37 | Son Güncellenme:

Hem Avustralya'da hem de Filistin'de iki kişi vahşi hayvanlar tarafından feci şekilde öldürüldü. Avustralya'daki adam timsahın midesinden çıkarken, Filistin'de bir aslan küçük çocuğu canlı canlı yedi.

Canlı canlı yedi Ailesi her şeye tanık oldu

Avustralya'da arkadaşları ile gölde balık tutarken bir anda kaybolan adamın akıbeti belli oldu. Cumartesi gününden beri her yerde aranan Kevin Darmody en son tuzlu su timsahlarının yaşam alanı olarak bilinen Kennedy's Bend'de görüldü.

Haberin Devamı

Bölgede iki gün süren aramanın ardından polis, iki büyük timsaha ötenazi yaptı ve insan vücudu parçaları buldu. Kalıntıların kimliği henüz belirlenemedi, ancak polis bunun 65 yaşındaki kişiyi aramanın "trajik bir sonu" olduğunu söyledi.

Sürüngenlerden yalnızca birinin içinde insan kalıntıları bulundu, ancak vahşi yaşam görevlileri her ikisinin de olaya karıştığını düşünüyor.

Canlı canlı yedi Ailesi her şeye tanık oldu

1974'DEN BERİ NÜFUSLARI ARTIŞ GÖSTERDİ

Görgü tanıkları olayın olduğu anda saldırıyı görmediklerini ancak Darmody'nin çığlıklarını duyduklarını belirttiler. Darmody'nin ölümü, kayıtların tutulduğu 1985'ten bu yana Queensland'deki 13. ölümcül saldırı oldu.

2017 yılında Port Douglas'ta kaybolan yaşlı bir kadının bir timsah tarafından öldürüldüğü düşünülüyordu. 1974'te avlanma yasağından bu yana, Queensland'in timsah nüfusu yaklaşık 5.000 civarındaydı bu rakam an itibariyle 30 binin üstünde.

Haberin Devamı

2019 tarihli bir rapor, incelenen nehrin her kilometresinde ortalama 1,7 yetişkin timsahın yaşadığını öne sürdü.

Canlı canlı yedi Ailesi her şeye tanık oldu

ASLAN ÇOCUĞU YEDİ

Öte yandan bir korkunç olay da Filistin'de yaşandı. Kameraya anbean yansıyan olayın görüntüleri kan dondurdu. Ekipler tarafından yapılan açıklamada bir çocuğun bir Filistin hayvanat bahçesinin koruyucu çitinden tırmandığı bildirildikten sonra bir aslan tarafından ölümcül bir şekilde parçalandığı aktarıldı.

Canlı canlı yedi Ailesi her şeye tanık oldu

PARMAKLIKLAR KANLA KAPLANDI

Olay yerinden alınan görüntüler, trajik bir şekilde, çocuğun koruyucu çitin içinden geldiği söylenen kafes parmaklıklarında kan lekelerini gözler önüne serdi.

Polis tarafından yapılan açıklamada ailenin yaşananlara tanık olduğu ve çocuklarının aslanın yanına yaklaştığını görmediklerini iddia ettiklerini aktardı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Canlı canlı yedi Ailesi her şeye tanık oldu