Dünya 'CSRL' vahşeti: Genç kadını çıplak sorgulayıp, öldürdüler!

'CSRL' vahşeti: Genç kadını çıplak sorgulayıp, öldürdüler!

10.04.2024 - 16:38 | Son Güncellenme:

Yaşadığı vahşetin görüntüleri ansızın internette belirdi. Genç kadın vahşi çete üyeleri tarafından yarı çıplak soyulduktan sonra sorguya çekildi. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasından saatler sonra zavallı kadının cansız bedeni küçük bir kasabadaki yol kenarında bulundu.

CSRL vahşeti: Genç kadını çıplak sorgulayıp, öldürdüler

Meksikalı kötü şöhretli Santa Rosa de Lima Karteli (CSRL) üyeleri tarafından, barbarca kıyafetleri çıkarılarak silah zoruyla sorguya çekilen genç kadının cesedi yol kenarına atılmış halde bulundu.

Haberin Devamı

VAHŞİ SORGULAMA

Adının Laura Karen Rodríguez Moreno olduğunu belirlenen kadın, rakip uyuşturucu karteli üyesi olduğunu ve polisle işbirliği yaptığını itiraf etmeye zorlandı. Vahşi sorgulama görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Laura, daha sonra Salamanca'nın Valtierrilla kasabasında ölü olarak bulundu.

Jalisco Yeni Nesil Karteli (CJNG) üyesi olduğunu ve çetesi ile Guanajuato'daki Salamanca Belediye Polisi arasında iddia edilen bir ilişki olduğunu zorla 'itiraf ettirildi'. Tüyler ürperten videoda, Laura gece vakti beyaz bir aracın önündeyken ve üzerinde yalnızca şortu varken görülüyor.

ZORLA GELEN 'İTİRAF'

CSRL vahşeti: Genç kadını çıplak sorgulayıp, öldürdüler

Rahatsız edici videoda maskeli adamların silahlarla etrafını sardığı, birisinin kamera arkasından Laura'ya sorular sorduğu dikkat çekiyor. Buna göre, Laura'ya ilk olarak adı soruluyor. Genç kadın ise, "Laura Karen Rodríguez Moreno" diyerek cevaplıyor.

Haberin Devamı

Bu cevabı ise Laura'nın nerede yaşadığı sorusu izliyor genç kadın ardından şu sözlerle 'itirafa' zorlanıyor:

"Jalisco Yeni Nesil Karteli'nde çalışıyorum ve Salamanca Belediye Polisi tarafından destekleniyoruz."

İlerleyen dakikalarda Laura'ya ne kadar 'hammadde' veya ilaç aldığı ve bunları ona kimin sağladığı soruluyor. Çaresiz kadın ise, "Valentino ve Quique adındaki motosikletli iki genç adam tarafından 30 parça" tedarik edildiğini söylüyor.

'HEPİNİZİN PEŞİNDEN GELİYORUZ'

Bunun üzerine tedariğin ne sıklıkla gerçekleştiği sorusu yöneltiliyor. Laura, "Her tükendiğinde, yani her üç günde bir" diye açıklıyor. Cani çete üyelerinin bitmez tükenmez soruları devam ederken, genç kadına bu kez, 'ne kadar süredir bu işle uğraştığı' soruluyor ve Laura ise, "Altı aydır devam ediyorum" diyor.

Sonunda sorgulamayı yürüten çete üyesi daha sonra şunları söylüyor: 

"Bu, tüm o sıska Jalisca s*rtükleri için. Hepinizin peşinden geliyoruz."

Laura saatler sonra Salamanca'nın Valtierrilla kasabasında ölü bulundu. Cesedinin yol kenarına atıldığını gösteren kan donduran görüntüler internette ortaya çıktı.