Dünya Dört yıl boyunca kocasının mumyasıyla aynı yatağı paylaştı! Çocuklarını 'yetimhaneye gidersiniz' diyerek susturdu

Dört yıl boyunca kocasının mumyasıyla aynı yatağı paylaştı! Çocuklarını 'yetimhaneye gidersiniz' diyerek susturdu

08.02.2024 - 11:47 | Son Güncellenme:

Kocası kavga ettikleri sırada aniden fenalaşarak yere yığıldı. Eşi hepsinin 'numara'dan ibaret olduğunu düşünerek aldırış etmedi. Ancak kocasının cansız bedeni saatlerce yerde hareketsiz yatınca gerçek ortaya çıktı. Eşi ise, kaybettiği kocasıyla onu defnederek vedalaşmak yerine farklı planlar yapmıştı.

Dört yıl boyunca kocasının mumyasıyla aynı yatağı paylaştı Çocuklarını yetimhaneye gidersiniz diyerek susturdu

Rusya'da bir kadın yaklaşık dört yıl boyunca yatağını kocasının mumyalanmış cesediyle paylaştı. Svetlana adlı kadın, eşi Vladimir'in cesediyle yıllarca aynı yatağı paylaşmayı sürdürdü. Çocuklarını ise, konuşmaları halinde onları 'yetimhaneye gönderileceklerini' tehdidiyle susturdu.

Haberin Devamı

Yerel haberlere göre, 49 yaşındaki Vladimir, dört yıl önce büyük müstakil evlerinde hayatını kaybetti. Rus basınının yazdığı üzere, 'Svetlana, ölen kocasının cesedini bir battaniyeye sardı ve onu odasına götürdü. Akılalmaz travmaya şahit olan çocuklarını bunu kimseye söylememeleri konusunda uyardı, aksi takdirde yetimhaneye gönderileceklerini söyleyerek tehdit etti.

TAROT KARTLARI, ANUBİS VE KAFATASLARI

Dört yıl boyunca kocasının mumyasıyla aynı yatağı paylaştı Çocuklarını yetimhaneye gidersiniz diyerek susturdu

Rusya'nın Leningrad Bölgesi'ndeki bir köy olan Starosiverskaya'daki evde mumyalanmış kalıntıların ayaklarının dibinde bir Mısır haçı da keşfedildi. Yerel haber ajansları evin; tarot kartları, muskalar, kafatasları ve Antik Mısır ölüler tanrısı ve yeraltı dünyasının koruyucusu Anubis'in çok sayıda resmi gibi çeşitli eşyalarla dolu olduğunu bildiriyor. Yatak odalarından biri Anubis'in anısına derme çatma bir tapınağa dönüştürülmüştü.

Haberin Devamı

Evde  17 ve sekiz yaşlarında iki kız çocuğu ve 11 yaşında ikiz erkek çocukları olmak üzere dört çocuk yaşıyordu. Eve çocukların durumunu kontrol etmek için giden sosyal hizmet uzmanları ölen babanın mumyalanmış cesedini buldu. Sosyal hizmet çalışanları aileyi 2021'den beri bir düzineden fazla kez ziyaret etmişti ancak daha önce Vladimir'in mumyasını fark edememişlerdi.

NUMARA SANDI

Dört yıl boyunca kocasının mumyasıyla aynı yatağı paylaştı Çocuklarını yetimhaneye gidersiniz diyerek susturdu

Vladimir, takvimler 2020 yılının Aralık ayını gösterirken eşiyle ettiği bir kavga sırasında fenalaşarak hayatını kaybetti. Sinirli kadın, kocasının numara yaptığını düşünerek dört saat boyunca yerde hareketsiz yatmasına aldırış etmedi, ta ki çiftin en büyük kızı babasında bir sorun olduğunu anlayana kadar.

'UYANACAĞINI UMUYORDU'

Dört yıl boyunca kocasının mumyasıyla aynı yatağı paylaştı Çocuklarını yetimhaneye gidersiniz diyerek susturdu

Rus basınına konuşan konuşan bir kaynak, Svetlana'nın ailenin altı yatak odalı evinde mumyalanmış kalıntılarla 'ritüeller' düzenlediğini aktardı. Hem kendisi hem de ölen kocası daha önce gizli ritüellere katılmıştı. Aileyi tanıyan bir kaynak, "Onu kaybetmek istemiyordu, o günün geleceğini ve uyanacağını umuyordu" dedi. Svetlana'nın adı gizli tutulan kaynağa, "Onun yakınımda olmasını istiyorum, böylece birbirimizi görebiliriz" dediği gelen iddialar arasında.

Haberin Devamı

TİBET'TE TEDAVİ YALANI

Svetlana, insanlara 'kayıp kocasının' Tibet'te uzun süreli bir tıbbi tedavi gördüğünü anlatmıştı. Amerikan basınına göre, Svetlana kocasını mumyalamasıyla ilgili olarak 'Vladimir'in isteyeceği şeyin de bu' olduğunu savundu.

Adli tıp uzmanları  Vladimir'in vücudunda cinayeti düşündürecek hiçbir travma belirtisi görülmediğini kaydediyor. Evindeki kan donduran keşfin ardından Svetlana, gözaltına alındı. Güvenlik güçleri vaka üzerinde çalışırken, psikiyatrik değerlendirmelerden geçiriliyor. Svetlana, yine Amerikan basınının yazdığı üzere, şizofreniye genetik yatkınlığının olduğu gerekçesiyle uzun yıllardır psikiyatrik gözlem altında tutuluyordu. Çocuklar ise, yaşadıkları travma sonrası yetkililer tarafından sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.