DünyaEşinin vajinasına Japon yapıştırıcısı sürdü

Eşinin vajinasına Japon yapıştırıcısı sürdü

26.03.2015 - 14:45 | Son Güncellenme:

Güney Afrika’da yaşanan olayda bir adam eşi kendisini aldatmasın diye kadının vajinasını Japon yapıştırıcıyla kapattı.

Eşinin vajinasına Japon yapıştırıcısı sürdü

Güney Afrika'nın Mpumalanga vilayetinde adı açıklanmayan adam karısının kendisini dayısıyla aldattığını düşündüğü için onu korkunç bir şekilde cezalandırdı. Kocasının yıllardır kendisine çok kötü davrandığını söyleyen kimliği açıklanmayan kadın “Dayım beni aracıyla eve bıraktığında eşim kontrolden çıktı. Beni kendisini dayımla aldatmakla suçladı. Çok şaşırtıcıydı Çünkü dayımı çok iyi tanıyordu.” dedi.

Eşinin evde birden bağırmaya başladığını ve eline aldığı bir palayla kafasını keseceğini söylediğini anlatan kadın, “Üzerimdekileri çıkarmamı istedi. Soyunduktan sonra yatıp bacaklarımı açmamı söyledi” dedi. İşte ne olduysa o an oldu. Adam karınsının vajinasına Japon yapıştırıcısını sürdü.

Haberin Devamı

Eşinden şikayetçi olmayan talihsiz kadın, adamın evden kaçtığını ancak kendisini bulup öldürmesinden çok korktuğunu söyledi. Korkunç olayın ardından kadın hayatı boyunca bir daha kimseyle cinsel ilişkiye giremeyecek.

KEŞFETYENİ
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı

Cadde | 18.06.2025 - 11:22

Barcelona'nın 17 yaşındaki yıldızı Lamine Yamal, İspanya'nın tanınmış sosyal medya fenomeni 29 yaşındaki Fati Vázquez ile aşkı ortaya çıktı.

Yazarlar