Dünya Gece 02.30'da dehşet: Anne uyan kardeşimi öldürdüm!

Gece 02.30'da dehşet: Anne uyan kardeşimi öldürdüm!

01.06.2023 - 14:54 | Son Güncellenme:

ABD'de ismi açıklanamayan 12 yaşındaki kız, 9 yaşındaki kardeşini uyurken feci şekilde öldürdü. Olayın detayları ise kan dondurdu.

Gece 02.30da dehşet: Anne uyan kardeşimi öldürdüm

Amerika Birleşik Devletleri’nin Oklahoma eyaletinin Tulsa bölgesinde yaşananlar dünyada yankı yaptı. Olayın başrollerinde ise 12 yaşındaki kız ve 9 yaşındaki erkek kardeşi bulunuyor.

Haberin Devamı

İngiliz basınında çıkan haberlere göre nedeni henüz belli olmayan gelişmede, 12 yaşındaki katil kardeşi Zander'i onlarca defa bıçaklayarak öldürdü. Kardeşini gece saat 02.30 sularında öldüren katil annesini kaldırıp 'Kardeşimi öldürdüm' dedi.

'KELEPÇEYE GEREK VAR MI?'

Çığlık içinde kalan anne apar topar 911'i aradı ve olay yerine hem sağlık hem de polis ekibi istedi. Olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alınan 12 yaşındaki katile kelepçe taktı. Katil ise o anlarda polise şu sözlerle seslendi: 'Ben daha çocuğum kelepçeye gerek var mı' ifadesini kullandı ve annesine dönüp 'Ne olduğunu bilmiyorum' sözlerine ekledi.

Küçük katil daha sonra polisle birlikte kardeşini bıçakladığı suç aletini bahçede aradı. Kısa bir süre sonra bıçağı attığı yeri gösteren kız ekip otosuyla birlikte karakola götürüldü. Yine polis kamerası tarafından kayda geçen o anlarda katil şöyle dedi:

Haberin Devamı

'Mahvettim, her şeyi mahvettim. Hayatımı mahvettim'

Gece 02.30da dehşet: Anne uyan kardeşimi öldürdüm

ANNESİ KONUŞTU

Polis tarafından ifadesi alınan Lyda isimli kadın ise kızının uysal bir çocuk olduğunu ve daha önce agresif tavırlar sergilemediğini belirtip şunları söyledi:

'Kardeşine yatma vaktinde her zaman kızardı, niye böyle bir şey yaptı bilmiyorum'

Polis tarafından yapılan açıklamada ise katilin şimdilik gözaltında olduğu ve davayla ilgili yorum yapmayacakları belirtildi.

Gece 02.30da dehşet: Anne uyan kardeşimi öldürdüm

AİLE İÇİN ARKADAŞLARI SEFERBER OLDU

Bu arada Lyda'nın arkadaşları, "beklenmedik trajedinin" masraflarını karşılamaya yardımcı olmak için bir GoFundMe sayfası başlattı. Söz konusu sayfa bir bağış üzerine kurulmuş bir internet sitesi.

Söz konusu bağış ilanında ise şu ifadeler kullanıldı:

'9 yaşındaki oğlunun 12 yaşındaki kızı tarafından kaybedilmesi bu anneyi ve ailesini tamamen mahvetti ve kafası karıştı. Bunun neden olduğunu hala anlamaya çalışıyoruz. Kızı daha önce davranış sorunu olmayan uslu bir çocuktu. Oğlu Zander en büyük gülümsemeye sahip olan en tatlı çocuktu'