Dünya Eşine laf atan kişiyi sokak ortasında öldürdü

Eşine laf atan kişiyi sokak ortasında öldürdü

16.05.2023 - 09:29 | Son Güncellenme:

Eşiyle akşam yemeğinden dönen bir kadına sarhoş bir grup laf attı. Olaya kocasının dahil olmasıyla ortalığın karıştığı sokakta yaşananlar infial yarattı.

Eşine laf atan kişiyi sokak ortasında öldürdü

Telegram'da ortaya çıkan ve dünya basınında ses getiren olayın adresi Malezya. Ülkenin Malakka şehrinin Taman Kenanga bölgesinde sokak ortasında başlayan bir kavga kanlı bitti.

Haberin Devamı

İsmi henüz açıklanmayan 35 yaşındaki şahıs, eşiyle yemek yiyen bir kadının göğüsleri ve kalçası hakkında müstehcen sözler söyledi. Bu sözleri duyan kadının sevgilisi ise bir anda şüpheliye saldırdı.

DEFALARCA BIÇAKLADI

İkili arasında önce sözlü sonra fiziksel tartışma yaşandı. Öfkeli adam sevgilisine laf atan şüpheliyi sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan şahsa otopsi çalışması yapıldı. Rapora göre şahsın ölüm nedeni de aldığı bıçak darbeleri sonrası ortaya çıkan derin yaralar.

Eşine laf atan kişiyi sokak ortasında öldürdü

NE DEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Olay yerinde bulunan bir görgü tanığının ifadesine göre ise hayatını kaybeden şahsın kadına 'Kalçan ve göğüslerin çok büyük' dediği belirtildi ve olayın buradan patlak verdiği aktarıldı. Kavga çıkınca polisi aradığını da belirten şahıs, laf atan kişinin sarhoş olduğunu da bildirdi.

Haberin Devamı

Yaşları 25 ile 38 arasında değişen yedi kişiyi gözaltına alan polis, kavgada kullanıldığı düşünülen bıçak ve demir çubuklara el koydu. Gözaltına alınan şahıs tutuklu olarak yargılanırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Eşine laf atan kişiyi sokak ortasında öldürdü