Dünya Gelin son dakikada damadı değiştirdi! Lise aşkını terk etti, davetliler şok geçirdi

Gelin son dakikada damadı değiştirdi! Lise aşkını terk etti, davetliler şok geçirdi

11.05.2024 - 10:50 | Son Güncellenme:

Çok sevdiği arkadaşının düğünü için gün sayan nedimenin dikkatini çeken tuhaflıklar vardı. Davetiye basılmıyordu ve 'kafası karışık' gelin düğün için üst üste değişiklik kararları alıyordu. Ancak hiç kimse damadın da bunlardan biri olacağını tahmin dahi edemezdi...

Gelin son dakikada damadı değiştirdi Lise aşkını terk etti, davetliler şok geçirdi

Gelin, düğünün ortasında 'son dakikada damat değişikliği' yapınca tüm davetliler şaşkına döndü. Alışılmadık hikaye nedimelerden biri tarafından sosyal medyada paylaşılınca ses getirdi.

Haberin Devamı

Nedime şöyle yazdı: 

"O zamanlar 23 yaşındaydım, bir grup üniversite arkadaşım vardı ve onlardan biri, ona Sarah diyelim, liseden beri beraber olduğu bir erkek arkadaşı vardı. Birbirine sıkı sıkıya bağlı bir arkadaş grubuyduk. Sevgilisini John diye adlandıralım, o her zaman etrafımızdaydı. Hepimiz aynı okuldaydık ama o bizden iki yıl üst sınıftaydı."

'GELİNİN KAFASI BİRAZ KARIŞIK'

Üniversiteyi bitirdikten sonra nedime başka bir şehre taşındı ama eski arkadaşlarıyla yakın temasları devam etti. Olayı anlatmaya şöyle devam etti: 

"Mezuniyetten altı ay sonra, bir Noel yemeği için yeniden bir araya geldik ve Sarah yeni bir işi olduğunu, nişanlandığını ve ev aradıklarını duyurdu."

Nedimeye göre, telefonda konuştuğu arkadaşı ona gelinin organizasyon konusunda biraz kafasının karışık olduğunu söylemişti. Nedime elbiselerinin önce mavi olması kararlaştırıldı ama gelin her hafta fikrini değiştirdiği için bu da artık net değildi. Yanı sıra davetiye basılmamıştı ve gelin, adresi nedimelere e-postayla göndermeye karar vermişti.

JOHN DEĞİL MICHAEL!

Gelin son dakikada damadı değiştirdi Lise aşkını terk etti, davetliler şok geçirdi

"Kilisenin ve partinin adresini ve saatini aldım. Bunu çok tuhaf buldum ve bunun bir nedime olarak ilk düğünüm olması ve bunun çok sıkıcı bir tecrübeye dönüşmesi beni üzdü. Ancak çiftin bir evin parasını ve tüm düğün masraflarını ödemek zorunda olduğunu ve bunun mantıklı olduğunu düşündüm."

Gelinin nikah masasına oturmasına yalnızca yarım saat kala, baş nedime genç kadını hızla uzaklaştırdı ve damadın ailesinden veya arkadaşlarından kimseyi tanımaması sebebiyle yardımcı olmaları gerektiğini söyledi. Genç kadın şaşkına döndü, "John neden zorlansın? Yıllardır bize ve Sarah'nın ailesine yakındı." İşte o an damadın John değil, Michael olduğu gerçeği gün yüzüne çıktı.

Haberin Devamı

"Şaşırdım! Kimsenin bunu telefonda açıklamaya cesaret edemediği ortaya çıktı ve çoğumuz damat değişimini ancak o anda öğrendik. Gerçeği yalnızca Sarah'nın ebeveynleri, kardeşleri ve baş nedimesi biliyordu." Geriye sadece 10 dakika kala nedimeyi 'John'un zıttı' olarak tanımladığı Micheal ile tanıştırdı.

"Onun kim olduğu veya üç aydan kısa süre önce bana John'la evleneceğini söyleyen arkadaşımla neden evlendiği hakkında hiçbir fikrim yoktu" dedi. "Michael'ın tüm ailesi oradaydı, son derece mutlu ve heyecanlı görünüyorlardı. Oysa Sarah'nın ailesi ve arkadaşları ise çok ciddi ve sessizdi."

ÜZERİNDE ADI YAZAN HER ŞEYİ İPTAL ETTİ

Sarah'nın ailesinin bazı üyeleri John'un adını taşıyan hediyeler getirdi ve yaşlı kadınlar Michael'a John diye seslendi. Parti sırasında Michael Sarah'yı ne kadar çok sevdiğini anlattı. Sarah'nın ailesinden hiçbiri konuşma yapmadı. Ebeveynlerinin yüzlerinden olup bitenlerden hiç de memnun olmadıkları anlaşılıyordu. Annesi bütün gece yaşananları açıklamaya çalıştı.

Sonunda gecenin ilerleyen saatlerinde baş nedime gerçek hikayeyi anlattı. Buna göre, Sarah o yılın Ağustos ayında yeni işinde Micheal ile tanıştı ve John kendisine evlenme teklif ettiği ettiği sırada onunla gizlice ilişki yaşıyordu. Sarah, Michael'ın bebeğine hamile olduğunu öğrendiğinde Ocak ayı sonunda nişanı iptal etti. Bir ay daha kimseye hiçbir şey söylemedi. Davetiyelerin ve üzerinde John'un adının geçtiği her şeyin basılmasını iptal etti.

Haberin Devamı

Daha önce nişanlı olduğunu bilmeyen ancak hamile olduğunu bilen kayınvalidesi ve görümcesine uyum sağlamak için tüm renkleri ve detayları değiştirdi. Ailelere, matbaanın davetiye konusunda büyük bir hata yaptığı ve bu yüzden daveti alamayacakları söylendi.

Nedimeye göre Sarah ve Micheal hala evliler ve beş çocukları var. Pek çok kişi onun John'u terk ederek doğru kararı verdiğine inanıyor. Şöyle devam etti: 

"Yıllar sonra John'un Sarah'ya karşı hepimizin sandığı kadar iyi davranmadığını ve kapalı kapılar ardında neler olduğunu asla bilemediğimizi öğrendim."