Dünya Genç kadını feci şekilde öldürdü! 'Kalp ve patates' detayı pes dedirtti

Genç kadını feci şekilde öldürdü! 'Kalp ve patates' detayı pes dedirtti

18.03.2023 - 15:22 | Son Güncellenme:

ABD'de yaşanan korkunç cinayet haberi dünya basınında ses getirdi. Son günlerin en mide bulandıran olayı olarak kayıtlara geçen gelişmede katilin aldığı ceza da belli oldu.

Genç kadını feci şekilde öldürdü Kalp ve patates detayı pes dedirtti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletinde meydana gelen korkunç gelişme kan dondurdu. Söz konusu olaya dünyada ses getirdi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl 20 yıl uyuşturucu cezası çekerken şartlı tahliye sonunda özgürlüğüne kavuştu. Anderson, haftalar sonra ise korkunç bir gelişmeye imza attı. Anderson, 41 yaşındaki Andrea Lynn Blankenship'i korkunç şekilde öldürdü.

Genç kadını feci şekilde öldürdü Kalp ve patates detayı pes dedirtti

KALBİNİ ÇIKARTTI

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada Anderson'un genç kadını öldürdükten sonra kalbini çıkardığı aktarıldı. Olayın bir diğer korkunç tarafı ise cinayetten sonrası. Anderson kadının kalbini küçük kesikler haline getirip akrabalarına yemek olarak sunduğu ortaya çıktı. Anderson ayrıca amcası 67 yaşındaki Leon Pye ile Pye'ın dört yaşındaki torunu Kaeos Yates'i öldürdüğünü itiraf etti.

Oklahoma Eyaleti Soruşturma Bürosu'ndan bir polis Anderson'un cinayetleri itiraf ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Şeytanları serbest bırakmak için ailesine beslemek için kalbi patatesle pişirdiğini söyledi'

Genç kadını feci şekilde öldürdü Kalp ve patates detayı pes dedirtti

CEZASI BELLİ OLDU

Yaşanan gelişme sonrası kurbanların aileleri de konuştu. Şahıslar katilin "içten dışa doğru çürümesini" umduklarını söylediler. Öte yandan Anderson'a savcı idam cezasını uygun görmedi ve onu ömür boyu müebbet hapisle cezalandırdı.