Dünya Hayvanat bahçesinde vahşet! Kaplan kafesinden kaçtı ve...

Hayvanat bahçesinde vahşet! Kaplan kafesinden kaçtı ve...

30.05.2017 - 11:11 | Son Güncellenme:

İngiltere’de Hamerton Hayvanat Bahçesi’nde korkunç bir olay yaşandı. 33 yaşındaki bakıcı Rosa King çalıştığı sırada, kafesinden kaçan bir kaplan tarafından öldürüldü.

Hayvanat bahçesinde vahşet Kaplan kafesinden kaçtı ve...

Hayvanat bahçesinde her şey normal seyrinde devam ediyordu. Ardından genç kadının korkunç çığlıkları duyuldu. Bütün çalışanlar birden koşmaya başladı. Bakıcılardan biri olay yerine geldiği sırada kaplanı vurarak sakinleştirdi. Hayvanat bahçesi acilen boşaltıldı ve hala ziyaretçilere kapalı…

Haberin Devamı

Yönetimden gelen açıklamaya göre Rosa King’in öldüren kaplanın hayatına son verilmedi. Olayın şokunu yaşayan Rosa’nın iş arkadaşları kaplan ve diğer vahşi hayvanları beslerken yemeklerini resmen uzaktan hayvanların yaşadığı alana fırlatıp gidiyorlar. Herkes hala korku içinde.

Olay anını kız yaşayan 55 yaşındki Pete Davies isimli ziyaretçi yaşadıklarını şöyle anlatıyor

“Kaplanların olduğu alandaydık. Bizden biraz uzakta hayvanların fotoğraflarını çeken bir adam vardı. Adam birden oldukça hızlı bir şekilde bize doğru koşmaya başladı. Ardından adam hayvanat bahçesi bakıcılarıyla birlikte kaplanların olduğu alana geri döndü. Bir yandan bir kızın çığlıklarını duyuyorduk. Çalışanlardan biri bize kaçmamızı söyledi. Kendimize küçük bir oda bulduk. Ortam güvenli olana kadar da orada kaldık”

Haberin Devamı

Korkunç olayda ölen bakıscı Rosa King’in bir akrabası "O, bu hayvanları çok severdi. Kesinlikle trajik bir olay" dedi.