Dünya Girdiği iddiayı kaybedince deliye döndü! Salondaki herkesi öldürdü

Girdiği iddiayı kaybedince deliye döndü! Salondaki herkesi öldürdü

23.02.2023 - 10:41 | Son Güncellenme:

Brezilya'da girdiği iddiayı kaybeden kişi pompalı tüfekle bilardo salonunu bastı. Mekandaki herkese dehşeti yaşatan şahıs önüne gelene kurşun yağdırdı.

Brezilya'da bir bilarda salonunda meydana gelen olay ülkede infial yarattı. Söz konusu gelişmede yaşananlar ise kan dondurdu.
Katliam gibi olay Brezilya'nın batısındaki büyük bir eyalet olan Mato Grosso'da yaşandı.

Haberin Devamı

7 KİŞİYİ BİR ANDA ÖLDÜRDÜ

Bilardo maçı esnasında rakipleriyle iddiaya giren Edgar Ricardo de Oliveira (30) ve Ezequias Souza Ribeiro'yla oynadığı (27) maçı kaybedince deliye döndü. 640 euro kaybeden Olievira, mekana pompalı tüfekle giriş yaptı. Kaybettiği için kendisine gülen Ribeiro'yu pompalı tüfekle öldüren Oliveira, daha sonra salonda bulunan 7 kişiyi daha vurdu. Ölenlerden bir kişinin ise 12 yaşında bir çocuk olduğu belirtildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, Oliveira bölgeden kaçtı. Kayıplara karışan katili arama çalışmaları sürüyor.

Girdiği iddiayı kaybedince deliye döndü Salondaki herkesi öldürdü

İKİSİNİN DE SABIKASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Oliveira daha önce yaralama, tehdit ve aile içi şiddetten yargılanırken, Ribeiro'nun hırsızlık, silah taşıma, çete kurma, tehdit ve bedensel yaralama gibi suçlardan yargılandığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Soruşturma kapsamında Oliveira'nın 2019 yılında eski cumhurbaşkanı Jair Bolsonaro'nun öncülüğünü yaptığı gevşetilmiş silah yasalarına verdiği desteği internette yayınladığı da ortaya çıktı.