Dünya İnce mesajlı pozlar

İnce mesajlı pozlar

17.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Prens Harry ile eşi Meghan Markle, Time dergisinin “En Etkili 100 İsim” listesinde yer aldı. Meghan Markle’ın Time’ın kapağı için verdiği pozda saçının otoritesini yansıttığı bildirildi.

İnce mesajlı pozlar

 

ABD merkezli saygın haber dergisi Time, her yıl dünyadaki en etkili 100 ismi belirliyor. Time’ın 2021 yılı “En Etkin 100 İsim” listesinde yer alan Prens Harry ile eşi Meghan Markle, derginin kapak çekimleri için profesyonel bir ekiple çalıştı. Kapak için yapılan fotoğraf çekiminin perde arkasında, ünlü çiftin kıyafetten saça, mekanlardan ışığa kadar her detayı büyük bir ekiple düşünüp programladığı öğrenildi. Ekipte ünlülerin modacıları Nina ve Claire Hallworth’un yanı sıra bir grup elit stilistin yer aldığı belirtildi. Meghan’ın düğünündeki dağınık topuzu yapan Serge Normant’ın düşesin derginin kapağındaki dalgalı saç stilini de oluşturduğu bildirildi.

Haberin Devamı

‘Gücünü yansıtıyor’

Konuyla ilgili yorum yapan saç stilisti James Johnson, “Markel’ın saçını ortadan ayıran büyük dalgalar onun otoritesini, saçlarının uçlarındaki dalgalar ise yeni statüsündeki gücünü yansıtıyor. Erkeği tarafından desteklenen ve bize gücünü gösteren Beyonce hissini veriyor bana. Eşine yaslanan Prens Harry, kadının güçlendirilmesine işaret ediyor. Öte yandan Markle’ın elleri hassas yanını gösteriyor” dedi. Çiftin Kaliforniya’daki evlerinin bahçesinde birbirlerine gülümsedikleri görüntü de Time için çekilen fotoğraflar arasında yer alıyor. Birbirine uyumlu giyindikleri söylenen Prens Harry ile Meghan Markle, geçen yıl İngiltere kraliyetinden ayrılıp ABD’ye yerleşti. l DIŞ HABERLER

Haberin Devamı

Mücevherlerini özenle seçti

Meghan Markle’ın kapak fotoğrafı için 383 bin 425 dolarlık mücevher taktığı belirtildi. Bazı parçaların, Meghan’ın en çok kullandığı aksesuarlar arasında olduğu görüldü. Bunlar arasında Prens Harry’nin hediye ettiği, annesi Prenses Diana’nın 23 bin dolarlık altın Cartier Tank saati de yer aldı. Meghan’ın Shiffon marka 525 dolarlık iki adet serçe parmak yüzüğünün ise “Kız kardeşlik sözüyle kadınların birbirine desteğini” simgelediği bildirildi.

Medyada çeşitli çalışmalarıyla milyonlar kazanan Prens Harry ile eşi Meghan Markle, Time’ın çekimine de çok özen gösterdi.