Dünya Dünyanın konuştuğu görüntü! İnsan yüzlü balık infial yarattı

Dünyanın konuştuğu görüntü! İnsan yüzlü balık infial yarattı

04.12.2023 - 10:06 | Son Güncellenme:

Çin'de bulunan bir gölde, insanı andıran yüzüyle görenleri hayrete düşüren balık önce sosyal medya sonra da dünya basınında ses getirdi.

Dünyanın konuştuğu görüntü İnsan yüzlü balık infial yarattı

Geçtiğimiz günlerde Nori isimli bir köpeğin suratı, köpekten çok insana benzediği gerekçesiyle kısa sürede viral oldu. Kısa bir süre sonra ortaya çıkan yeni bir görüntüde ise insana benzeyen bir balık ortalığı kasıp kavurdu.

Haberin Devamı

Dünyanın konuştuğu görüntü İnsan yüzlü balık infial yarattı

İNSANI ANDIRAN ÇİZGİLER

Dünyanın konuştuğu görüntü İnsan yüzlü balık infial yarattı

Çin'deki bir gölde, yüzünde insana benzeyen alışılmadık bir ifade bulunan tuhaf bir balık görüldü. Çin'in güneyindeki Kunming yakınlarındaki köyü ziyaret eden bir ziyaretçi, ürkütücü sazan balığını videoya aldı. Tuhaf balık sosyal medyaya yüklenmesi sonrası gönderi viral haline geldi. Enteresan balığa internette sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağdı.

4 SENE ÖNCE ORTAYA ÇIKTI

Balığın gölün kenarına yüzdüğünü ve başını suyun üzerine çıkardığını gösteren video, Çin sosyal medya platformunda ilk olarak 2019 yılında paylaşılmıştı. Buna göre balığın kafasında göze benzeyen koyu noktalar, burnun kenarlarına benzeyen iki dikey çizgi ve ağzın olacağı yerde yatay bir çizgi vardı.