Dünya 16 yıldır felçliydi, bir anda ayaklandı! Kocasına büyük şok

16 yıldır felçliydi, bir anda ayaklandı! Kocasına büyük şok

02.08.2023 - 12:29 | Son Güncellenme:

16 yıldır yürüyemeyen kadın bir gece fırtınalı bir havada ayağa kalktı. Torunu tarafından görülen kadın hakkındaki gerçek dünya basınında kısa sürede gündem oldu.

16 yıldır felçliydi, bir anda ayaklandı Kocasına büyük şok

16 yıl önce geçirdiği bir kaza sonucu felç olan Wang isimli Çinli kadın yıllardır yatalak olarak ailesi tarafından bakılıyordu. Wang'ın kocası ise ailede tek çalışan kişiydi ve eşine ve çocuklarına bakabilmek için yoğun olarak çalışıyordu. 2010 yılına gelindiğinde daha fazla para kazanmak için şehir dışına çıkan adam, torunundan eşine belli bir ücret karşılığında bakması için rica etti. Torunu ise adamın bu isteğini kabul etti ve büyükannesinin bakımını üstlendi.

Haberin Devamı

16 YIL SONRA 'YÜRÜDÜ'

Yıllardır büyükannesine bakan genç kadının ise dün yaşadıkları hem Çin basınında hem de dünya medyasında kısa sürede ses getirdi. Yaşadığı köyde gece elektrikler gidince bir fener almak için evde gezinen genç kadın büyükannesine bakmak için odaya girdiğinde şoke oldu.

Büyükannesini yürürken gören kadın 'Sen yürüyebilirsin nasıl olur' dedi. İddiaya göre yaşlı kadın ise o sırada birkaç adım daha attı ve bilincini kaybedip yere düştü.

16 yıldır felçliydi, bir anda ayaklandı Kocasına büyük şok

DOKTORLAR TEŞHİS KOYAMADI

Ertesi gün genç kadın büyükannesini hastaneye götürdü. Doktorlar tarafından yapılan açıklamada kadının herhangi bir sorunu olduğu belirlenemedi ve neden felç olduğu açıklanamadı. Haberi alan yaşlı kadının kocası ise apar topar köye geri geldi ve karısının yanına gitti.

Haberin Devamı

Odaya girdiğinde eşinin hala felçli olduğunu gören adam, torunu ile yaşlı kadını incelemeye başladı. Aradan geçen 4 gün sonunda bir gece yine yürümeye başlayan kadın bir süre sonra yatağına tekrar girdi. Ertesi gün kocası ve torunundan yaşananları duyan kadın hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.

16 yıldır felçliydi, bir anda ayaklandı Kocasına büyük şok

ŞOKA UĞRATAN YALAN

Bir süre kadını sıkıştıran koca ise ilginç gerçeği ortaya çıkarmayı başardı. Felç olma numarası yaptığını itiraf eden kadın, kocasının kendisine iyi baktığını gördüğü için bu oyunu sürdürdüğünü itiraf etti. Kaynaklara göre talihsiz adam gerçeği öğrenince gözyaşlarına boğuldu.