Dünya İsviçre'de çıplak saldırgan parkta koşan kadını öldürdü

İsviçre'de çıplak saldırgan parkta koşan kadını öldürdü

22.05.2024 - 13:25 | Son Güncellenme:

Zürih Gölü çevresindeki parkta çığlıklar yükseldi, yerel medya çevrede yaşayanların gördükleri karşısında dehşete düştüklerini bildirdi. Polis henüz kurbanın ya da katilin kimliğini açıklamış değil.

İsviçrede çıplak saldırgan parkta koşan kadını öldürdü

İsviçre'nin Zürih kentindeki bir parkta koşan kadın, çıplak bir adamın saldırısı sonucunda öldü. Yerel medya, saldırının Salı akşamı gerçekleştiğini ve yerel saatle 20.00'den kısa süre önce ise Villa Alma'daki parkta çıplak bir kişinin çığlık atıp insanlara saldırdığı yönünde polise ihbar geldiğini yazdı.

Haberin Devamı

Villa Alma parkı, Zürih Gölü'nün kıyısında bulunuyor.

Acil servis ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla yerde kanlar içinde yatan ağır yaralı bir kadın bulundu. Yanı sıra, ihbarda tarif edilen saldırgan da olay yerindeydi.

Parkta koşarken saldırıya uğrayan kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Parktaki bir diğer kişi ise saldırıyı hafif yaralı olarak atlattı.

Tutuklanan saldırgan ise 19 yaşında bir İsviçre vatandaşı.

Polis henüz kurban ve katilin birbirini tanıyıp tanımadığı ya da cinayetin nedenine dair bir açıklama yapmış değil. Saldırıda hayatını kaybeden kadının kimliği de açıklanmadı.

İsviçre medyası, Villa Alma'daki parkın çevresinde yaşayanların gördükleri karşısında dehşete düştüğünü, gece yarısına kadar bölgede polis ışıklarının yanıp söndüğünü yazdı.

Haberin Devamı

Cinayetten bir gün sonra bile olay yeri halen görülebiliyordu, patikadaki kan gölü kumla kaplandı.

Görgü tanıkları, 19 yaşındaki katilin parktaki insanlara rastgele saldırdığı bilgisini verdi.