Dünya Damat sarhoş ailesi rehin! Gelinin öfkeden gözü döndü, düğün iptal

Damat sarhoş ailesi rehin! Gelinin öfkeden gözü döndü, düğün iptal

22.05.2024 - 12:11 | Son Güncellenme:

Gelin ve ailesi damadın düğüne gelmesini gece geç saatlere kadar bekledi ancak görünürde kimse yoktu. Öfkelenen kadın yakınlarıyla damadı aramaya koyuldu. Bir arabanın içinde alkolden bayılmış halde bulunan adamı gelin tarafının intikamı bekliyordu.

Damat sarhoş ailesi rehin Gelinin öfkeden gözü döndü, düğün iptal

Hindistan'ın Bihar eyaletinde yaşanan olaya göre, düğüne geç kalan bir damat gelin ve yakınları onu bulduğunda ayakta dahi duramayacak şekilde sarhoştu. 

Haberin Devamı

GEÇ SAATLERE DEK BEKLEDİLER

Gelinin ailesi ise, damat Manjit Chowdhry'yi bulduklarında onun 'aşırı sarhoş bir durumda' olduğunu ve ebeveynlerinin onun hasta olduğunu ileri sürerek yalan söylediğini savundu.

Skandal karşısında şoke olan gelin derhal nikahı iptal etti ve ailesi, masrafları karşılamaları için damat ile birlikte anne ve babasını rehin aldı. Gelin ve yakınları düğün salonuna geldikten sonra damadı gece geç saatlere kadar bekledi ancak görünürde kimse yoktu.

ARABADA BAYGIN ÇIKTI

Karşılaştıkları muamele karşısında son derece öfkelenen gelin Manisha Kumari'nin aile üyeleri, damadı aramaya çıktılar ve onu yoldaki bir arabanın içinde baygın halde buldular. Sabah saatlerinde onu alıp salona getirdiklerinde damat hala alkolün etkisiyle kendinden geçmiş haldeydi.

Haberin Devamı

Müstakbel damadının halini gören Manisha evlenmeyi reddetti. Ayrıca Manjit'e nikah salonuna gelirken alkol verildiğini iddia eden kadın, ailesinin düğün masrafları için harcadığı para kendilerine ödenene kadar Manjit'in rehin tutulacağını duyurdu.

Gelinden taraf olmaya karar veren yerel halk, Manjit ve ebeveynlerini, masraflar ödenene kadar rehin tutmayı kabul etti. Damat tarafının bazı üyelerinin gelinin ailesine ödenecek tutarı ayarlamasıyla nikah salonunu terk etmelerine izin verildi. Ayrıca polise herhangi bir şikayette bulunulmadı.

'YAKALAYIP NİKAH SALONUNA GÖTÜRDÜK'

Yerel basını bir demeç veren Manjit, mekana gitmek üzere yola çıktığında bazı arkadaşlarının arabasına bindiğini ve arkadaşlarının kötüleşmesine sebep olan bir şeyi zorla tüketmesini istediklerini söyledi. "Bana ne verdiler bilmiyorum ama çok sarhoştum" dedi.

Manisha'nın erkek kardeşi ise, Manjit'in ailesinin onun hasta olduğu konusunda yalan söylediğini savundu ve aslında onun bir alkolik olduğunu öne sürdü ve şöyle devam etti:

"Arabanın içinde onu gördüğümüzde ailesi hastalandığını, doktora gideceklerini söyledi. Kaçmaya çalıştı ama yakalayıp nikah salonuna götürdük. Bu olay bizde büyük bir utanç yarattı."