Dünya 'Jaguar' bir partiden kaçırdı, telefonda yalvardı: Her şey için beni affet!

'Jaguar' bir partiden kaçırdı, telefonda yalvardı: Her şey için beni affet!

15.01.2024 - 14:47 | Son Güncellenme:

Meksika'da Kartel patronlarının arasındaki anlaşmazlık, Kolombiya'dan getirilen dokuz hayat kadınının esir alınmasıyla sonuçlandı.

Jaguar bir partiden kaçırdı, telefonda yalvardı: Her şey için beni affet

Meksikalı bir uyuşturucu karteli dokuz Kolombiyalı hayat kadınını kaçırdı. Kadınlar 5 Ocak'ta Meksika'nın Tabasco eyaletinde kayboldu.

Haberin Devamı

LAKABI 'EL JAGUAR' 

Jaguar bir partiden kaçırdı, telefonda yalvardı: Her şey için beni affet

Yerel medyaya göre, Jalisco Yeni  Nesil Karteli (CJNG) için bir insan kaçakçılığı ağının başında olduğuna inanılan 'El Jaguar' lakaplı, Saulo David Sanchez Zetina adındaki adam tarafından bir partiden kaçırılarak  alıkonuldular.

Kadınlar, Kolombiya'dan Meksika'ya getirilen daha büyük bir ağın parçasıydı. Her birinin CJNG'ye olan borçları karşılığı 120 bin Peso karşılığında istismar edilecekleri gelen bilgiler arasında.

'BENİ HER ŞEY İÇİN AFFET'

Rehinelerden biri ailesine sesli mesaj göndermeyi başardı. Genç kadın mesajda şöyle diyordu: 

"Anne, seni çok seviyorum. İyiyim, lütfen benim için çok dua et ve burada olan diğer kızlar için de, burada birkaç kişiyiz. Şanslıyım ki hala cep telefonum yanımda, seni bu sayede arayabiliyorum. Lütfen beni affet anne, her şey için, her şey için, her şey için... Oğlum İsma'ya onu sevdiğimi, onu tüm ruhumla özlediğimi, çok akıllı, bir çocuk olduğunu, onu çok çok sevdiğimi söyle. Ne kadar çok özlüyorum onu, güzel oğlum..."

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Jaguar bir partiden kaçırdı, telefonda yalvardı: Her şey için beni affet

İngiliz medyasına göre, uyuşturucu karteli patronları arasındaki anlaşmazlığın ardından kadınların esir alındığına inanılıyor.

Haberin Devamı

Meksikalı yetkililer kaçırılan dokuz Kolombiyalı hayat kadınının yerini tespit etmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde ise, kurtarılan kadınların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.