Dünya Kavurucu güneşin altında 6 saat! Defalarca eski kocasına haykırdı

Kavurucu güneşin altında 6 saat! Defalarca eski kocasına haykırdı

21.06.2023 - 15:33 | Son Güncellenme:

Bir kadının eski kocasını yeniden evlenmeye ikna etme girişimi internette viral olarak, eleştirileri alayları beraberinde getirdi.

Kavurucu güneşin altında 6 saat Defalarca eski kocasına haykırdı

Geçtiğimiz hafta meydana gelen ve yeni ortaya çıkan olayda bir kadının boşandığı eşini tekrar elde edebilmek için yaptıkları yer aldı. Çin'in Shandong bölgesinde meydana gelen gelişme kısa sürede dünya basınında ses getirdi.

Haberin Devamı

'SENİ SONSUZA KADAR BEKLEYECEĞİM'

Yaşananlar kadının, eski kocasının iş yeri olduğu düşünülen bir binanın önüne büyük bir pankart ile çıkagelmesi ile başladı. Pankartta, 'Sevgili kocam, hatamı kabul ediyorum. Sadece seninle yeniden evlenmek ve çocuk sahibi olarak, eksiksiz bir aile kurmak istiyorum. Seni sonsuza kadar burada bekleyeceğim' diye yazıyordu.

6 SAAT BEKLEDİ

Kadın, kavurucu güneşin altında altı saat boyunca diz çökerek bekledi. Çaresiz kadının zaman zaman eski kocasının konuşmaya geleceği umuduyla adını haykırdığı da duyuldu.

Öte yandan görgü tanıkları de enteresan durum hakkında görüşlerini bildirdi; bazıları kadına sempatilerini sunarken, diğerleri eski kocanın 'soğuk kalpli' olduğunu düşündüğünü kaydetti. Ancak ortaya çıkan gerçek bakış açılarını tamamen değiştirdi.

Haberin Devamı

Kavurucu güneşin altında 6 saat Defalarca eski kocasına haykırdı

ESKİ KOCA: BURADA 'KURBAN' BENİM

Eski koca, kadının görünüşte mutlu olan ilişkilerini aniden sonlandırmasıyla, evliliklerinde 'kurban' konumuna düştüğünü sosyal medya üzerinden paylaştı. Söz konusu şahıs, eski eşine boşanmayı yeniden düşünmesi için yalvardığını ve onu elinde tutmak için her şeyi yapacağına umutsuzca söz verdiğini anlattı.

Karısının o dönem kendisine aldırış etmediğini ve onu yalnız bırakarak terk ettiğini de ekleyen adam boşanmalarının ardından eski eşine artık sempati duymadığını ve tekrar birlikte olmayacağının altını çizdi.

HİKAYE SOSYAL MEDYANIN DİLİNDE

Hikayeleri ise, kadını sert bir şekilde eleştiren ve alay konusu eden sosyal medyanın gündemine oturdu. Bir kişi, "Ne düşündüğünü gerçekten anlamıyorum. Sonucu önceden biliyordu, neden hala bunu yapıyor?" dedi, söz konusu yorum yüzlerce kişi tarafından beğenildi.