Dünya Kesik kafa tutan Avustralyalı çocuğun akrabaları konuştu

Kesik kafa tutan Avustralyalı çocuğun akrabaları konuştu

12.08.2014 - 18:24 | Son Güncellenme:

Dün Suriye'nin Rakka kentinde kesik kafa tutarak verdiği pozla büyük yankı uyandıran 7 yaşındaki Avustralyalı çocuğun amcası ve dedesi konuyla ilgili konuştu.

Kesik kafa tutan Avustralyalı çocuğun akrabaları konuştu

Dün Suriye’nin Rakka kentinde kesik kafa tutarak verdiği pozla büyük yankı uyandıran 7 yaşındaki Avustralyalı çocuğun amcası ve dedesi konuyla ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Halid Şarruf adlı IŞİD elemanının “İşte benim oğlum!” yazarak paylaştığı fotoğraf hakkında konuşan amca Mustafa Şarruf, “ Avustralya yeğenimin fotoğrafını unutsun artık” dedi.

'UNUTUN ARTIK'

Sydney Morning Herald’a konuşan amca Şarruf, “Avustralya artık bu fotoğrafı unutsun. Eminim ki daha kötülerini de gördünüz” ifadelerini kullandı. IŞİD’in liderlerinden Ebu Ömer el Şişani ise küçük çocuğun babası Halid Şarruf hakkında açıklamalarda bulundu. Radyo 3AW’a söyleşi veren Şişani, “O çok sevimli, çok iyi bir insandır. İnançlıldır da” sözleriyle Şarruf’u övdü.

DEDE: FOTOĞRAFI GÖRÜNCE YIKILDIM

Avustralyalı çocuğun dedesi ise fotoğrafı gördüğünde “yıkıldığını” açıkladı. The Australian’a konuşan dede Peter Nettleton, “Fotoğrafı görünce mahvoldum” dedi. Dede, Şarruf’la evlendiği için kızı Tara Nettleton’a üzüldüğünü de sözlerine ekledi.