Dünya 'Kocam kayıp' dedi, polisi alarma geçirdi! Cesedi 11 ay sonra evde buldu

'Kocam kayıp' dedi, polisi alarma geçirdi! Cesedi 11 ay sonra evde buldu

07.03.2023 - 11:56 | Son Güncellenme:

ABD'de yaşanan korkunç olay dünyada ses getirdi. Söz konusu olayda bir kadının kocasının cansız bedenini aylar sonra tesadüfen bulması yer aldı.

Kocam kayıp dedi, polisi alarma geçirdi Cesedi 11 ay sonra evde buldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Illinois eyaletinde yaşayan Jennifer Maedge geçtiğimiz yıl 27 Nisan'da kocası Richard Maedge'den bir türlü haber alamayınca polise giderek kayıp ihbarında bulundu.

Haberin Devamı

İhbar üzerine olayı araştırmaya başlayan ekipler, kayıp adamdan tek bir ize dahi rastlamadı. Aradan geçen 11 ayda adama ne olduğu merak konusuyken, Maedge korkunç gerçekle hiç beklemediği bir anda yüzleşti.

CESEDİNİ EVDE BULDU

Noel süslemeleri için evinin bodrumuna inen genç kadın burada korkunç gerçekle yüzleşti. Süs dolabını açan kadın içeride eşinin çürümüş bedenini buldu. Yaşadığı şok sonrası polisi arayan Maedge'nin ihbarı sonrası bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

MUMYA HALİNE GELDİ

Polisler tarafından yapılan incelemede ise cesedin çürümüş hatta mumyalanmış halde olduğu belirlendi. Adli tıp uzmanları Richard isimli adamın intihar ettiğini tespit etti. Yaşananlar ise dünya gündeminde manşet oldu.

Öte yandan korkunç gelişme sonrası Jennifer konuştu. Yaşadıklarını anlatan Jennifer şöyle dedi:

Haberin Devamı

"Noel ağacını kurmak istedim. Süslemeleri ararken onu keşfettim. Kendi canına kıymıştı"


Jennifer, komşuları ve hatta eve gelen polisler bile evden kötü kokular geldiğini rapor etmişti ancak bu kokunun kanalizasyon olduğu yönünde tahminler yapıldı.