Dünya Koynundan yılan çıktı! Kan donduran saniyeler

Koynundan yılan çıktı! Kan donduran saniyeler

30.07.2023 - 11:57 | Son Güncellenme:

Öğle yemeğinden sonra biraz kestirmeye karar verdi, gözünü açtığında dev sürüngen gömleğinin içindeydi. İş arkadaşları panikle kurbanı sakinleştirmeye çalışırken, tüyler ürperten bir tıslama sesi duyuldu.

Koynundan yılan çıktı Kan donduran saniyeler

Biraz dinlenmek için uzanan bir bahçıvan, gözlerini açtığında vücudundaki tüm kanın çekilmesine sebep olacak bir manzarayla karşılaşacaktı. Şanssız işçinin üzerinde dünyanın en tehlikeli yaratıklarından biri sürünüyordu.

Haberin Devamı

Hindistan'da yaşanan ürpertici olay da her şey, bahçıvanın öğle yemeğinden sonra biraz 'kestirmeye' karar vermesiyle başladı. Korkunç video görüntüleri, ölümcül yılanın adamın üstüne doğru yavaş yavaş süründüğü anları kaydetti.

Adamın gömleğinden içeri giren kobra, önce zehirli başını kısa bir bakış için dışarı uzattı. Sonra korkudan kanı çekilmiş görgü tanıklarından ürktüğü için tekrar içeri soktu.

Panik içindeki işçi, çaresizce birisinin ne yapması gerektiğini söylemesini beklerken kollarını havaya kaldırdı. O sırada bir iş arkadaşının sesi duyuldu:

"Sessiz kalın ve hareket etmeyin. Bu nasıl içeri girdi? Bağırmayın ısırabilir."

Diğer bir meslektaşı ise, "Ellerinizi kıpırdatmayın, bu tehlikeli bir yılan ve sizi ısırabilir" diyerek kalabalığı yönlendirdi.

1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6

ECEL TERLERİ DÖKTÜ

Bahçıvan araya girerek "Aman Tanrım, sırtımda" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Kral kobra korkudan ecel terleri döken kurbanına gelecek herhangi bir yardımı engellemek için tüyler ürperten bir tıslama sesi çıkarırken, arkadaşlarından biri gömleğinin düğmelerini açmaya teşebbüs etti.

Kobranın iki metreyi aşan gövdesi sonunda gömleğinden kayarak düştü ve bahçıvan kaçarak kılpayı kurtulmayı başardı.

DÜNYANIN EN UZUN ZEHİRLİ YILANI

Video internette kısa sürede viral oldu ve binlerce kez görüntülendi. Bir Twitter kullanıcısı, "Bu adamın sinir kontrolüne ve bedeni ile zihni arasında soğuk kanlılığını korumasına şapka çıkartıyorum" diye yazdı.

Bir diğer kullanıcı, "Bu benim başıma gelseydi kalbim dururdu" yorumunu yaptı.

Dünyanın en uzun zehirli yılanı unvanına sahip olan kral kobraların boyu, 6-7 metreyi bulabiliyor. Kobralar, Güneydoğu Asya'dan Hindistan'a kadar çok geniş bir yaşam alanına sahip.