Dünya ‘Kurşun kalbimin yanından geçti’

‘Kurşun kalbimin yanından geçti’

23.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

90’ların süper modeli Carre Otis belgeselinde travmalarından nasıl kurtulduğunu anlatıyor. Carre Otis eski eşi aktör Mickey Rourke’nin silahından çıkan kurşunun kalbinin yakınından geçtiğini söylüyor

‘Kurşun kalbimin yanından geçti’

ABD’li süper model Carre Otis’in 90’lı yıllarda tüm dünyada ulaştığı şöhretin arkasında “acılar” da var. Şimdi 52 yaşında olan Carre Otis, hayatındaki zorlu yollarda kendisini ‘iyileştiren’ deneyimleri anlatan bir belgesel yayımlanacağını açıkladı. Çağdaşları Christy Turlington, Naomi Campbell ve Cindy Crawford hâlâ spot ışığındayken şöhretten uzaklaşan Otis, belgesel haberini Instagram’da duyurdu. ‘Kutsal Bitki Öğretmenleri’ adlı belgesel için Lucy Walker ile çalıştığını belirten yıldız, “Yakınlarım, en büyük hayat öğretmenlerimin ve iyileşme yollarımın dünyanın dört bir yanındaki yerli bilgelik geleneklerinin öğretilerini içerdiğini biliyor” dedi.

Haberin Devamı

 

ÇANTADA GİZLEMİŞ

Carre Otis daha önce oyuncu Mickey Rourke ile 1992 ile 1998 yılları arasında süren evliliğinin şiddet dolu olduğunu ifade etmişti. Rourke’un çantasına silahını gizlediğini ve bunu kendisine söylemediğini belirten Otis, çantanın yere düşmesiyle ateşlenen tabancadan çıkan kurşunun göğsüne isabet ettiğini açıklamıştı. Otis, “Kurşun kalbimden yaklaşık 5 santimetre uzaklıktaydı. Omzumdan çıktı. Bir kemiğe çarpmadığı için gerçekten inanılmaz derecede şanslıydım” demişti. Şu anda çevre bilimci Matthew Sutton ile evli olan iki çocuk annesi Otis’in belgeselde, Mickey Rourke ile evliliğinin ve moda dünyasındayken yaşadığı yeme bozukluğunun kendisinde açtığı psikolojik yaraları nasıl iyileştirdiğini anlatması bekleniyor.

Yazarlar