Dünya Meghan'ın 'kaba' tepkisi sosyal medyayı salladı! Görüntüler binlerce kez paylaşıldı...

Meghan'ın 'kaba' tepkisi sosyal medyayı salladı! Görüntüler binlerce kez paylaşıldı...

12.09.2022 - 17:26 | Son Güncellenme:

70 yıl tahtta kalan Kraliçe Elizabeth'in ölümüyle yaşanan gelişmeler ve Kral III. Charles'ın hükümranlığı, tüm dünyada ilk haber olmaya devam ediyor. 73 yaşındaki Kral'ın, oğlu Prens Harry'ye Meghan'ın hoş karşılanmayacağını söylemesinin şok dalgaları tsunami gibi yayılırken, kısa sürede viral olan bir video sosyal medyayı ikiye böldü.

Meghanın kaba tepkisi sosyal medyayı salladı Görüntüler binlerce kez paylaşıldı...

Kraliçe Elizabeth'in 96 yaşındaki ölümünün ardından dünyanın gözü kulağı Birleşik Krallık'ta. Kral 3. Charles yeni hükümdar olarak bugün Parlamento'ya ilk ziyaretini gerçekleştirerek Avam ve Lordlar Kamarası'nın taziyelerini kabul etti. Tormpetli ve milli marşlı törenin ardından her iki kamara temsilcileri birer konuşma yapıp Kral'a ve Konsort Kraliçe Camilla'ya taziyelerini sundu ve ona bağlılıklarını ilan etti. Kral Charles da bir konuşma yaptı ve taziyeler için teşekkür etti; "Parlamento demokrasimizin canlı aygıtı" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

CENAZE GEÇİSİNDE ÇIT ÇIKMADI

Charles ve Konsort Kraliçe Camilla, Edinburgh'a uçarak Holyroodhouse Sarayı'na gitti, sarayın dışında toplanan kalabalıkları selamladı. 14.30 civarında Kraliçe'nin tabutunun St. Giles Katedrali'ne taşınmasına eşlik etti. Daha sonra, Kral'a Edinburgh kentinin sembolik anahtarı verildi. Kısa yol boyunca tabuta Kral 3. Charles ve Kraliyet Ailesi'nin diğer üyeleri eşlik etti. Cenaze korteji Kraliçe'nin 2004'te açılışını yaptığı İskoç Parlamentosu'nun önünden geçti. Edinburgh sakinleri de yol boyunca sessizce cenazenin geçişini izledi.

Meghanın kaba tepkisi sosyal medyayı salladı Görüntüler binlerce kez paylaşıldı...

"SAKIN ONU GETİRME"

Önceki gün 73 yaşındaki Kral'ın, oğlu Prens Harry'ye verdiği emir gündem olmuştu. Charles, ölmekte olan Kraliçe'nin başucunda yaptığı telefon görüşmesinde, oğluna Meghan'ı Balmoral'a getirmemesini söylemişti. Charles, Harry'ye Meghan'ın böylesine üzücü bir zamanda Balmoral'da olmasının doğru veya uygun olmadığını ve Meghan'ın hoş karşılanmayacağını ifade etmişti.

Haberin Devamı

41 yaşındaki Meghan, Galler Prensi, Prensesi ve Prens Harry ile birlikte geçici olarak da olsa kraliyet hayatına döndü. Sussex Düşesi, Windsor'daki kalabalıktan genel olarak sıcak bir tepki aldı.

TARTIŞMALI GÖRÜNTÜ

Kraliyet ailesine adımını attığından beri gündemden düşmeyen Meghan, şimdi de Pazar günü Windsor'da çekilmiş olan bir video ile konuşuluyor. Görüntülerde, Sussex Düşesi'nin Kraliyet yardımcılarıyla birlikte kendilerine verilen çiçekleri toplamaya çalıştığı görülüyor.

Meghanın kaba tepkisi sosyal medyayı salladı Görüntüler binlerce kez paylaşıldı...

"KÜÇÜMSEYİCİ BAKIŞLAR"

Elindeki çiçekleri ondan almak isteyen bir yardımcı Meghan'ın yanına yaklaşıyor ancak Düşes, yüzünde sıkıntılı bir ifadeyle ona dönüp çiçekleri kendsinin taşıyacağını söylüyor. Meghan, daha sonra gülümseyip kalabalığa doğru dönmeden önce yardımcıya bir şeyler söylerken görülüyor. Kısa sürede viral olan görüntüler, sosyal medyada infial yarattı. Kimileri Meghan'ın son derece kaba olduğunu savunarak "Ne hakkında olduğunu bilmiyorum ama kesinlikle küçümser gibi görünüyor ve söyleyeceklerini kaba bir şekilde ifade ediyor" dedi. Bir sosyal medya kullanıcısı "Öfkesinin yüzüne kısa bir süreliğine de olsa nasıl yansıdığını gördünüz mü?" diye yazarak Düşes'in sinirli göründüğünü ileri sürdü. Diğer sosyal medya kullanıcıları ise, Meghan'ın gayet kibar göründüğünü ve yardımcıyla olan konuşmasının incelikli göründüğünü ifade etti.

Meghanın kaba tepkisi sosyal medyayı salladı Görüntüler binlerce kez paylaşıldı...

Haberin Devamı

Kraliyet hayranları, Meghan'ın yardımcılarının kendi güvenliği için çiçekleri ondan almak istediğini bilmediğini iddia etti. Bazıları, buketlerin tehlikeli maddeler veya patlayıcılar içerebileceğini, bu yüzden kraliyet üyelerinin onları taşımaması gerektiğini belirtti.

HAYRANINA SIKI SIKI SARILDI

Sosyal medyada dolaşan bir başka videoda ise Meghan Markle'ın bir kraliyet hayranına 'güzel' bir isme sahip olduğunu söyledini ve Kraliçe'nin ölümünün ardından Kraliyet ailesine saygılarını sunmak için Windsor'a geldiği için ona teşekkür ettiğini gösteriyor.

41 yaşındaki Sussex Düşesi, Prens Harry, Galler Prensi ve Prensesi ile Windsor'da bir yürüyüş sırasında 14 yaşındaki hevesli kraliyet hayranı Amelka Zak'ı kucaklarken görüntüleniyor. TikTok'ta yayılan videoda, Meghan'ın kraliyet mensuplarını selamlamak için sıraya girdiği için Amelka adlı hayranına teşekkür ettiği görülüyor.

Meghanın kaba tepkisi sosyal medyayı salladı Görüntüler binlerce kez paylaşıldı...


Görüntülerde Meghan, 14 yaşındaki kraliyet hayranına adını sorduktan sonra, 'Amelka mı? Ne kadar güzel' diyor. İki çocuk annesi Düşes'in daha sonra şu ifadeleri kullandığı duyuluyor:

Haberin Devamı

Burada olduğunuz için teşekkür ederim, bu aile için çok şey ifade ediyor. Takdir ediyoruz.

Amelka ve arkadaşlarının ne kadar beklediklerini soran Meghan, "iki saat" cevabını aldıktan sonra ise, "Aman Tanrım. Tamam, umarım yakında eve dönebilirsin, burada olduğun için teşekkür ederiz." diyor.
Amelka, Düşes'e sarılıp sarılamayacağını sorduğunda ise Meghan, "Tabii ki" yanıtını vererek Amelka'ya sıkı sıkı sarılıyor.

Amelka kadar şanslı olmayan arkadaşının ise Meghan'a "Çok güzelsin" dediği duyuluyor.