DünyaModa dünyasına ‘mavi kan’

Moda dünyasına ‘mavi kan’

27.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Avrupa’nın soylu ailelerinin kızları moda dünyasını fethetti. Modanın devleri, markalarının yüzü olarak tercihlerini ünlü mankenler yerine soylu kadınlardan yana kullanıyor.

Moda dünyasına ‘mavi kan’

‘Mavi kanlı’ mankenlerin en göze çarpanı Monaco Prensesi Charlotte Casiraghi. Casiraghi, İtalyan moda evi Gucci’nin yeni kampanyasının yüzü oldu. Moda dünyasında giderek artan şekilde adı duyulan bir diğer soylu ise İngiliz Lady Mary Charteris. Louis Vuitton’un gözlükleri ve Jigsaw markasının yüzü olan Charteris’in soyu Moyne Baronu’na dayanıyor. İngiliz devi Burberry ise tercihini İngiliz sosyetesinin ünlü simaları Poppy Delevingne ve Edie Campbell’dan yana kullandı.

KEŞFETYENİ
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı

Cadde | 17.06.2025 - 11:25

Dünyaca ünlü yıldız Justin Bieber ile model eşi Hailey Bieber arasında sular durulmuyor. Ünlü çift bu kez Instagram yorumlarında birbirine imalı sözler söyledi.

Yazarlar