Dünya Sıfır korku! Köpekbalığını elleriyle yakalayıp kıyıya çektiler

Sıfır korku! Köpekbalığını elleriyle yakalayıp kıyıya çektiler

06.06.2023 - 11:18 | Son Güncellenme:

Florida'da bir grup, kıyıya yakın yüzen köpekbalığını elleriyle yakalayıp kıyıya çekmeyi başardı. O anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sıfır korku Köpekbalığını elleriyle yakalayıp kıyıya çektiler

Popüler sosyal medya platformu Facebook üzerinden paylaşılan görüntüler kısa sürede sosyal medyada infial yarattı. Söz konusu görüntüler hayvan severler tarafından büyük tepki çekti.

Haberin Devamı

Florida'da çekildiği belirten görüntülerde bir grup erkeğin elleriyle kıyıda köpekbalığı yakaladığı ve sudan çıkartmaya çalıştığı görüldü. Köpekbalığını bir süre sonra etkisiz hale getiren 2 kişi balığın üzerine oturarak dakikalarca işkence etti.

Sıfır korku Köpekbalığını elleriyle yakalayıp kıyıya çektiler

TEPKİ ÇEKTİ

Kameraya yansıyan o anlarda ise talihsiz köpekbalığının kurtulmak için çırpındığı görüldü. Son bir gayretle sırtına binen kişiye kuyruğuyla tokat atan köpekbalığı son enerjisini de buna harcadı.

Sıfır korku Köpekbalığını elleriyle yakalayıp kıyıya çektiler

POLİSTEN AÇIKLAMA GELMEDİ

Video, internette yüzlerce yoruma neden olarak halkın öfkesine neden oldu. Birçok kullanıcı 'En tehlikeli hayvan insan' yorumunu defalarca yazarak gündem oluşturmaya çalıştı.

Öte yandan konuyla ilgili yetkililerden herhangi bir açıklama gelmedi. Görüntülerin ilerleyen kısımlarında ise şahıslar köpekbalığını tekrar suya bıraktı.