Dünya Çocuk tecavüzcülerine linç! Dünya bu annenin görüntüsünü konuşuyor

Çocuk tecavüzcülerine linç! Dünya bu annenin görüntüsünü konuşuyor

30.03.2024 - 13:14 | Son Güncellenme:

Meksika'da küçük bir kız çocuğunu istismar ettikten sonra gömen ancak yakalanan şahısları halk linç etti. Erkek şüpheliler ağır yaralandığı olayda bir kadın hayatını kaybetti.

Çocuk tecavüzcülerine linç Dünya bu annenin görüntüsünü konuşuyor

130 milyona yakın nüfusuyla Orta Amerika'da yer alan Meksika, kartellerin yönettiği bir ülke haline geldi. Uzun yıllardır Körfez ve Sinao karteli arasındaki çekişmeler nedeniyle bölgeden gelen vahşet haberleri sık sık dünya medyasında ses getiriyor. Sinao ve Körfez kartelinin yanı sıra ülkedeki en acımasız gruplardan biri de CDG olarak da bilinen "Yeni nesil kartel" grubu.

Haberin Devamı

CİNSEL İSTİSMAR SONRASI BOĞDULAR

Son olarak ülkenin turistik kenti Taxco, akılalmaz görüntüler ile dünyada ses getirdi. 8 yaşındaki Camila Gomez Ortega geçtiğimiz günlerde ortadan kayboldu. Polis ve yerel halkın katıldığı arama çalışmaları sonrası küçük kızdan bir iz bulunamadı. Camila'yı arama çalışmaları devam ederken aynı mahallede yaşayan bir kadının küçük çocuğun cansız bedenini taşıyan bir adama yardım ettiği anbean kameraya yansıyınca olaylar büyüdü. Öfkeli kalabalık ve küçük kızın ailesi söz konusu şahısların evini bastı ve linç etti dahası Yapılan otopsi sonucunda kızın cinsel istismara uğradığı ve boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Çocuk tecavüzcülerine linç Dünya bu annenin görüntüsünü konuşuyor

ÖLDÜRENE KADAR DÖVDÜLER

Yaklaşık 100 kişilik grup, polis arabasından çıkardıkları şüphelileri öldürene kadar dövdü. Küçük kızın annesi de güvenlik kamerasına takılan kadını yakaladı ve yerden yere vurdu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ve bölgedeki kartellerden birinin üyesi olduğunu belirten şahıs " "Bu, sahip olduğumuz kötü hükümetin sonucu. Böyle şeyler ilk defa olmuyor" dedi. Meksika yerel basını ise talihsiz çocuğun annesinin şüphelilerden birini yerde yakaladığı ve dövdüğü anı manşetlere taşıdı.

Haberin Devamı

Çocuk tecavüzcülerine linç Dünya bu annenin görüntüsünü konuşuyor

Taxco belediye başkanı Mario Figueroa, bölge sakinlerinin cinayetle ilgili öfkesini paylaştığını söyledi. Olaya tanık olan bir başka kişi ise Taxco'nun turistik ve gelişmiş bir yer olduğunu belirterek yaşananlar karşısında şoke olduğunu ifade etti. Öte yandan Taxco'da , uyuşturucu kartelleri ve çeteleri düzenli olarak yerel halkı öldürüyor ve birçok kişiden fidye ve haraç kesiyor, ödemeyi reddedenleri öldürüyorlar.

Çocuk tecavüzcülerine linç Dünya bu annenin görüntüsünü konuşuyor

Yazarlar