Dünya Eşinin boğazını kesip oğluna saldırdı: Çayı neden geç getirdin!

Eşinin boğazını kesip oğluna saldırdı: Çayı neden geç getirdin!

21.12.2023 - 10:05 | Son Güncellenme:

"Çay" kavgası nedeniyle eşini korkunç bir şekilde öldüren adam dünya medyasında ses getirdi. Olayın detayları ise kan dondurdu.

Eşinin boğazını kesip oğluna saldırdı: Çayı neden geç getirdin

Dünyanın en kalabalık ülkesi Hindistan'da son günlerin en korkunç cinayetlerinden biri kayda geçti. Yerel basında çıkan haberlere göre Dharamveer isimli adam, eşi Sundari'den bir fincan çay istedi. Her şeyin olağan akışıyla gittiği durum kısa bir süre sonra faciayla sonuçlandı. Eşinin çay getirmesini beklerken sinirlerine hakim olamayan Dharamveer, iddiaya göre 50 yaşındaki karısını defalarca bıçakladı. Bir manavda sebze sattığı belirlenen Dharamveer daha sonra ise talihsiz kadının kafasını evdeki kılıçlardan biriyle kesti.

Haberin Devamı

Eşinin boğazını kesip oğluna saldırdı: Çayı neden geç getirdin

EŞİNİ ÖLDÜRÜP OĞLUNA SALDIRDI

İçerideki çığlıkları duyup odasından çıkan çocukları ise korkunç manzarayla karşılaştı. İsmi açıklanmayan çocuk babasının aynı kılıçla kendisine de saldırdığını ve yaraladığını ifade etti. Evden yükselen sesler üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi de geldi. Ancak ekipler bölgeye vardıklarında boğazı kesilen Sundari çoktan hayatını kaybetmişti.

Eşinin boğazını kesip oğluna saldırdı: Çayı neden geç getirdin

POLİSTEN AÇIKLAMA GELDİ

Otopsi için cansız bedeni morga kaldırılan kadının kocası ise polis tarafından tutuklandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan yetkili polislerden Gyan Prakash Rai "Çayın geç gelmesi ile ilgili aralarında bir tartışma çıktı, tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Bıçağını çıkarıp eşine arkadan saldırdığını söyledi bu da kadının anında hayatını kaybetmesine neden oldu" değerlendirmesinde bulundu.