Dünya Üniversitede feci ölüm! Tecavüz ettikten sonra boynunu kırdı

Üniversitede feci ölüm! Tecavüz ettikten sonra boynunu kırdı

31.01.2023 - 12:37 | Son Güncellenme:

Brezilya'da sınıf arkadaşı tarafından feci şekilde öldürülen genç kız dünya basınında bomba etkisi yarattı. Söz konusu olay detayları ise mide bulandırdı.

Üniversitede feci ölüm Tecavüz ettikten sonra boynunu kırdı

Brezilya'da bir üniversite öğrencisinin başına gelenler dünya basınında kısa sürede gündem oldu. Söz konusu olayda, 22 yaşındaki Janaína da Silva Bezerra, isimli genç kadın, eğitim hayatına devam ettiği, Federal Piauí Üniversitesi'nde feci şekilde öldürüldü.

Haberin Devamı

KATİL SINIF ARKADAŞI ÇIKTI

Sınıf arkadaşı tarafından öldürülen genç kadın, önce tecavüze uğradı, daha sonra ise boynu kırılarak katledildi. Korkunç olayı, Thiago Mayson da Silva Barbosa isimli şahıs gerçekleştirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından kıskıvrak yakalanan Thiago, tutuklandı.

Bir güvenlik görevlisinin dikkati sayesinde yakalanan Thiago'yu üzerindeki kanlı giysiler ele verdi. Thiago güvenliğin sorduğu 'Orada neler oluyor' sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

'Arkadaşım rahatsızlandı, hastaneye götürüyorum'

SON PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLADI

Öte yandan ölümünden önce genç kadının son paylaştığı sosyal medya gönderisi de ortaya çıktı. 2 Ocak tarihinde yapılan paylaşımda gelecekten umutlu olduğunu belirten Janaina, o paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Haberin Devamı

'Geleceğin benim için ne getireceğini dört gözle bekliyorum'

Üniversitede feci ölüm Tecavüz ettikten sonra boynunu kırdı

Genç kadının ölümü sonrası en yakın arkadaşlarından olan Andreza Almeida, Janaina'nın ailenin ilk üniversiteye giden çocuğu olduğunu belirterek şöyle dedi:

'Çok çalışkan biriydi, kitap yazmak istiyordu. Üniversiteye ilk kazandığında bilgisayara ihtiyacı oldu ancak parası yoktu. Bu nedenle pastanede çalışmaya başladı, iyi bir insandı'