Dünya Gece kulübünde dehşet! 3 çocuk annesini canlı canlı yaktılar

Gece kulübünde dehşet! 3 çocuk annesini canlı canlı yaktılar

31.01.2023 - 09:46 | Son Güncellenme:

Brezilya'da bir barda yaşanan olayda, sarhoş kadın feci şekilde can verdi. Olayı inceleyen yetkililer durumu intihar olarak değerlendirse de gerçek başka çıktı.

Gece kulübünde dehşet 3 çocuk annesini canlı canlı yaktılar

Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde meydana gelen korkunç olay dünya basınında gündem oldu. Söz konusu olayda bir kadın feci şekilde can verdi.

Haberin Devamı

Kamera kayıtlarına göre, 37 yaşındaki Juniele Rocha Silva Monteiro, bir barda sarhoş bir şekilde dans ediyordu. Olacaklardan habersiz Rocha, az sonra hayatını kaybedecekti.

BİR ANDA YANMAYA BAŞLADI

3 çocuk annesi kadın önce barda bulunan bir kadınla tartıştı. İkili arasında arbede yaşanırken olay kısa sürede sonlandı. Ancak diğer kadın, Rocha'ın üzerine son derece yanıcı olan bir jel döktü. Korkunç anlar ise bundan sonra yaşandı. Saldırgan kadın, Rocha'nın üzerine jel döktükten sonra bir anda çakmağı ateşledi. Rocha olay yerinde cayır cayır yanmaya başladı.

Gece kulübünde dehşet 3 çocuk annesini canlı canlı yaktılar

VÜCUDU İFLAS ETTİ

Barda bulunan kişilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Burada yapılan ilk yardımdan sonra Rocha, hastaneye kaldırıldı. 6 günlük yoğun bakımdan sonra vücudunun yüzde 80'i yanan genç kadın hayatını kaybetti. Sağlık görevlileri ise yanıklar dışında genç kadının böbrek ve akciğerlerinin de iflas ettiğini aktardı.

Haberin Devamı

İNTİHAR SANILDI

Öte yandan yetkililer yaptıkları açıklamada ilk olarak olayı bir intihar vakası olarak değerlendirdiklerini ancak görüntüleri izledikten sonra gerçeğin ortaya çıktığını belirtti. Rocha'yı yakmaya çalışan Amador isimli kadın tutuklandı, çakmağı çakan De Souza isimli bir diğer kadın ise hala kayıp. İki kadın da cinayet suçundan yargılanacak.