Dünya Üvey kızına tecavüzden içeri girdi! Kahreden gerçek 29 yıl sonra ortaya çıktı

Üvey kızına tecavüzden içeri girdi! Kahreden gerçek 29 yıl sonra ortaya çıktı

11.05.2023 - 12:20 | Son Güncellenme:

ABD'de 29 yıl önce hapse giren ve suçsuz olduğu anlaşılan şahıs serbest bırakıldı.

Üvey kızına tecavüzden içeri girdi Kahreden gerçek 29 yıl sonra ortaya çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nde 1994 yılında Patrick Brown isimli şahıs 6 yaşındaki üvey kızına tecavüz ettiği gerekçesiyle hapse atıldı. 20 yılı aşkın bir süredir masum olduğunu savunan Brown, yıllarca hapiste olduğu için üzgün olduğunu belirtti. Brown, bölge ceza mahkemesinin Yargıç Calvin Johnson tarafından verilen mahkûmiyeti bozma kararının hemen ardından Pazartesi günü hapishaneden serbest bırakıldı. Tahliye ve mahkeme kayıtlarına göre, mağdur oradaydı ve ifade verdi.

Haberin Devamı

İsmi açıklanmayan genç kız üvey babası serbest bırakıldığında şu sözleri söyledi:

'Dinlediğiniz için teşekkürler, sonunda beni dinlediğiniz için teşekkürler... Ailemizin iyileşmesine yardım ettiğiniz için teşekkürler. Bana babamı geri verdiğiniz için teşekkürler'

Brown'un avukatı ise mahkemenin yıllardır hem küçük kızın hem de kurbanın ifadelerini dikkate almadığını belirtti ve 'Onu görmezden gelmek, yalnızca yaşadığı travmayı artırdı ve Devleti bu zararın verilmesinde taraf yaptı' dedi.

Üvey kızına tecavüzden içeri girdi Kahreden gerçek 29 yıl sonra ortaya çıktı

BAŞKA BİR AİLE ÜYESİ TECAVÜZ ETMİŞ

Tecavüz mağduru genç kız mahkemeye üvey babasının kendisini istismar eden adam olmadığını açıklayan 100'den fazla mektup yazdı. Genç kızın iddialarına göre kendisine tecavüz eden aile üyesi başka biriydi.

The Guardian'a göre, genç kız mahkemeye yalan söylemenin sonuçlarını bilip bilmediği sorulduğunda burnu kanamaya başladı ve sonra ilk duruşmada ifade veremedi.

Orleans Parish Bölge Savcısı Jason Williams, CNN'e yaptığı açıklamada, "Devlet, gerçek faile yönelik suçlamaların uygulanabilirliğini aktif olarak inceliyor" dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

'Şu anda bu konuda daha fazla şey söylemek, davayı tehlikeye atabileceği için ihtiyatlı olmaz'

Üvey kızına tecavüzden içeri girdi Kahreden gerçek 29 yıl sonra ortaya çıktı