Dünya Yatak odası penceresinde göründü! Komşunun kamerasından şok kayıt

Yatak odası penceresinde göründü! Komşunun kamerasından şok kayıt

18.06.2023 - 15:31 | Son Güncellenme:

Her şey kopan gürültüyle başladı, davetsiz misafirin evin penceresinden kaçma çabaları sonuç vermedi. Bu sırada işte olan ev sahibinin telefonu çaldı, duyduklarına inanamadı.

Yatak odası penceresinde göründü Komşunun kamerasından şok kayıt

ABD'nin Colorado eyealetindeki Steamboat Springs ilçesinde sıradan bir Çarşamba günüydü. İlçe sakini Heidi Hannah, komşusu Ryan MacFarlane'nin evinden gelen gürültüyü merak edip başını o tarafa çevirdiğinde gözlerine inanamadı.

Haberin Devamı

Kadın hemen telefonuna sarıldı ve polisi aradı. Bu sırada işte olan Ryan MacFarlane'nin evinde neler olup bittiğine dair en ufak bir fikri bile yoktu.

ABD, yaklaşık 14 bin insanın yaşadığı Steamboat Springs ilçesinde kaydedilen görüntüyü konuşuyor. Karnı acıkan bir ayı, ilçenin ormanlık bölgesinde bulunan bir evin 'çat kapı' konuğu oldu.

Eve yaklaşan ayı pencereyi parçalayarak mülke giriş yaptı. Sonra ilk iş olarak evin içinde keşif yapmaya koyuldu.

Evin içinde 'gezerken' yanlışlıkla kendini yatak odasına kilitleyen vahşi hayvan, paniğe kapılarak ikinci kat penceresinden kaçmaya çalıştı.

Yatak odası penceresinde göründü Komşunun kamerasından şok kayıt

HER ŞEY KAMERADA

Bu sırada, kopan gürültü yüzünden endişelenen komşu Heidi Hannah, davetsiz misafiri anbean videoya kaydetmeyi başardı. Yardımsever komşu ayrıca ev sakinlerinin evde olmadığını anlayınca derhal polisle iletişim kurdu ve yardıma gelmelerini istedi.

Haberin Devamı

Baldan fazlasının peşinde olan ayı yere inmek için birkaç girişimde bulundu ancak zeminden çok yüksekte olduğu için başaramadı. Tekrar eve girerek yatak odasına yöneldi. Ancak yardım çağrısına cevap vermek için mülke ulaşan bir polis memurunu karşısında buldu.

Artık iyice telaşlanmaya başlayan ayı hızla merdivenlere yöneldi, merdivenlerden aşağı inerek en başta içeri girdiği birinci katın penceresinden evi terk etti ve ormanın içinde gözden kayboldu.

Yatak odası penceresinde göründü Komşunun kamerasından şok kayıt

'SAYGILI BİR KONUK'

Ev sahibi Ryan MacFarlane, ayının evinin içinde gezdiğini işte olduğu sırada öğrendi. ABD televizyonlarına konuşan MacFarlane, şu ifadeleri kullandı:

"Tırnaklarını soktu ve pencereyi parçalayarak içeri girdi. O gece akşam yemeği için aldığım pirzolamı midesine indirdi, kilerden biraz atıştırmalık aldı ve bitkileri devirip geçti. Çok çılgınca bir şey yok, şans eseri fazla hasar olmadı. Saygılı bir konuk olduğu için minnettarım."