Dünya Okulda ayı şoku! Çöp kutusunda 'kalp krizi' geçirtecek pusu

Okulda ayı şoku! Çöp kutusunda 'kalp krizi' geçirtecek pusu

02.05.2023 - 15:05 | Son Güncellenme:

İtalya'da ve ABD'de meydana gelen ayı saldırıları dünyada ses getirdi. Saldırılardan birinin detayları kan dondururken diğerinde korkulan olmadı.

İtalya'da üç yavrusu olan bir anne ayının öldürüleceği açıklandı. Geçtiğimiz ay genç bir kadın söz konusu ayı tarafından parçalara ayrılarak öldürüldü.

Haberin Devamı

Kadının Andrea Papi isimli sevgilisi ise ayının itlaf edilmesini talep etti. Polis tarafından özel olarak hazırlanan bir tuzakla yakalanan ayıya DNA testi yapıldı ve talihsiz kadının üzerindeki DNA kalıntılarıyla eşleşti. Yetkililer, ayının önümüzdeki hafta idam edileceğini söylüyor.

BU İLK SALDIRISI DEĞİL

Ekipler ayının koşuya çıkan kadını öldürdükten sonra cesedini ormana taşıdığını ve burada deştiğini öne sürüyor. Trentino dağlarındaki en yaşlı ayılardan biri olan 17 yaşındaki ayı, daha önce 2020'de itlaf edilmekten kurtarılmıştı.

Okulda ayı şoku Çöp kutusunda kalp krizi geçirtecek pusu

OKULDA PUSUYA YATTI

Öte yandan gün içerisinde Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan ve anbean kameraya yansıyan gelişmede Zela İlköğretim Okulu Müdürü James Marsh hayatının şokunu yaşadı. Yanından geçtiği çöp kutusundan bir anda fırlayan ayı bir anlığına Marsh'a baktı, ancak korkulan olmadı.

Haberin Devamı

Okulda ayı şoku Çöp kutusunda kalp krizi geçirtecek pusu

Kayıt altına alınan görüntülerde ikisinin de şans eseri farklı tarafa koştuğu görüldü. Bir Facebook gönderisinde, Nicholas County Eğitim Kurulu şunları yazdı: "Müdürlerin tehlike ödemesini hak etmediğini kim söylüyor ????"

Yerel basına konuşan Marsh, 'Oldukça gürültülü bir şekilde kükredi. Sanırım ikimiz de eşit derecede şaşırdık' dedi.

Okulda ayı şoku Çöp kutusunda kalp krizi geçirtecek pusu