Dünya Yemek paketini açtığında mide bulandıran manzarayla karşılaştı! Ölü gözleriyle ona bakıyordu

Yemek paketini açtığında mide bulandıran manzarayla karşılaştı! Ölü gözleriyle ona bakıyordu

23.01.2024 - 08:11 | Son Güncellenme:

Genç kadın, popüler bir yemeğin tadını çıkarmaya karar verdi. Paketi açtığı anda ise, şok oldu. Yemeğin içinde kendisine 'bakan' davetsiz bir misafir vardı. 

Yemek paketini açtığında mide bulandıran manzarayla karşılaştı Ölü gözleriyle ona bakıyordu

Şoke eden olay Asya ülkesi olan Laos'ta meydana geldi. Lisa Maneevanh adındaki genç kadın, 'Khao Lam' adıyla bilinen yöresel bir pirinç yemeğinden almaya karar verdi.

Haberin Devamı

Khao Lam; pirinç, börülce veya fasulye, hindistan cevizi sütü, palmiye şekeri gibi malzemelerle hazırlanan Güneydoğu Asya'da popüler bir yemek çeşidi olarak biliniyor.

PAKETİ AÇINCA YÜZ YÜZE GELDİ

Yemek paketini açtığında mide bulandıran manzarayla karşılaştı Ölü gözleriyle ona bakıyordu

Yemeğini açtığı sırada ise, paketin içinde hiç beklemediği bir şeyle karşılaştı. Yemek paketinin içinde ölü bir kertenkele vardı. Genç kadın, mide bulandıran görüntünün fotoğraflarını çekerek sosyal medya hesabında paylaştı.

'IZGARA ET KOKUSU'

Lisa paketi açıp kertenkeleyle yüz yüze geldiğinde şok oldu. Paylaştığı fotoğrafta pirincin ortasından dışarı çıkan ölü kertenkele apaçık görüldü.

Fotoğrafları paylaştığı gönderiye alaylı bir ifadeyle, 'ızgara et kadar güzel koktuğu' notunu düştü. Gönderiye adeta yorum yağdı ve 6 binden fazla kez beğenildi.