Ege 205 bin euro bütçeli çalışmaya AB desteği

205 bin euro bütçeli çalışmaya AB desteği

12.08.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin (MSKÜ), “Coaching the Coaches” başlıklı 250 bin 705 euro bütçeli çalışması, 2020 Yılı Avrupa Birliği Erasmus + KA2 Strategic Partnerships for Higher Education Development of Innovation projesi olarak desteklenmeye değer bulundu.

205 bin euro bütçeli çalışmaya AB desteği

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin (MSKÜ), “Coaching the Coaches” başlıklı 250 bin 705 euro bütçeli çalışması, 2020 Yılı Avrupa Birliği Erasmus + KA2 Strategic Partnerships for Higher Education Development of Innovation projesi olarak desteklenmeye değer bulundu. Proje, Avrupa’daki yükseköğretim kurumları seviyesinde verilen koçluk eğitimlerinin akreditasyonlarının artırılması için yeni standartların belirlemesini, müfredatların tasarlanması ve uluslararası kalite güvencesi sağlanmasına katkı sunmayı amaçlıyor.
Yükselişte
Ar-Ge Üniversitesi olma hedefi için çalıştıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçeki “Kabul alan proje sayısı ile istatistiklerde üst sıralara tırmanan MSKÜ, büyük sanayi işbirlikleri hedefine doğru ilerliyoruz” dedi.
Beş ülke ortaklığında yürütülecek projede; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Ceray Aldemir koordinatör, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuğba Uçma Uysal ve Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Gürel Göksel araştırmacı olarak görev alıyor.