Ege Adaylardan iyi dilekler

Adaylardan iyi dilekler

01.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayları CHP’li Özlem Çerçioğlu ile AK Partili Mustafa Savaş, sandığa aileleriyle gitti. İki isim de sonucun vatan için hayırlı olmasını diledi

Adaylardan iyi dilekler

Millet İttifakı’nın CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu, oyunu Koçarlı’da kullandı. Eşi Ercan Çerçioğlu, oğulları Ata Caner ve Şefik Alp Çerçioğlu ile birlikte Çakırbeyli İlkokulu, 1022 nolu sandığa giden Başkan Çerçioğlu, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.
Cumhur İttifakı’nın AK Partili Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş ise, Efeler ilçesi Kemer Mahallesi’ndeki Sosyal Bilimler Lisesi 2185 nolu sandıkta oyunu kullandı. Savaş’a eşi Nilay Savaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve partililer de eşlik etti. Çıkışta kısa bir açıklama yapan Savaş, “Ülkemize, milletimize, ilimize hayırlı ve uğur olmasını diliyorum” dedi.
Depboylu memleketinde
MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu da oyunu memleketi Aydın’da kullandı. Eşi, oğlu ve kızıyla birlikte Nazilli Zafer Mahallesi’ndeki Zafer Ortaokulu’nda sandık başına giden Depboylu, “Aziz milletimizin feragatı ile birlikte yerel seçimlerde çok güzel bir sonuç çıkacağına inanıyorum. Oyumuzu kullandık. Vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. Güçlü bir ülke olarak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.