EgeAntik kentte turizm dersi

Antik kentte turizm dersi

12.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu öğrencileri antik çağın en parlak kentlerinden Knidos’u ziyaret etti.

Antik kentte turizm dersi

MUĞLA’nın Datça ilçesinde, turizm sektörünün kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla eğitim veren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu; Afrodit heykeli, tapınakları ve çifte limanı ile döneminin önemli merkezlerinden olan 2 bin 600 yılık antik Knidos kentine gezi düzeledi. Rehber eşliğinde alanı gezen öğrenciler, Datça Kaymakamı Mesut Çoban’ın da katıldığı seminerde de antik kent hakkında bilgi aldı.
Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Canan Doğan, “Dönemin en önemli liman kentlerinden biri olan Knidos; tarihi, kültürü ve sanatı ile bize önemli bir mirastır. Öğrencilerimizin mutlaka burayı görmesi gerektiğini düşündük” diye konuştu.

KEŞFETYENİ
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı

Cadde | 17.06.2025 - 11:25

Dünyaca ünlü yıldız Justin Bieber ile model eşi Hailey Bieber arasında sular durulmuyor. Ünlü çift bu kez Instagram yorumlarında birbirine imalı sözler söyledi.

Yazarlar