Ege Başkan Eryüksel’le devam

Başkan Eryüksel’le devam

24.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Akhisar’da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Salih Hızlı’nın yerine AK Parti’den ilçe belediye başkanlığına aday olan Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, kulüpteki görevinden ayrılmayacak.

Başkan Eryüksel’le devam

Akhisar’da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Salih Hızlı’nın yerine AK Parti’den ilçe belediye başkanlığına aday olan Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, kulüpteki görevinden ayrılmayacak. Seçimlere Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olarak giren Eryüksel, 3. Lig’den beri sürdürdüğü başkanlık görevini sürdürecek. Hüseyin Eryüksel, 31 Mart’ta belediye başkanı seçilirse kulüpteki görevini bırakmak zorunda kalacak.

Haberin Devamı

Larsson gitti

Akhisarspor’da ilk yarıda forma şansı bulamayan, devre arasında kulüp bulması istenmesine rağmen Antalya kampına götürülen Larsson’la yollar ayrıldı. Akigo’da 2016-17 sezonunun devre arasından bu yana forma giyen İsveçli futbolcunun sözleşmesi karşılıklı anlaşarak sonlandırıldı. Devre arasında Seleznyov’u da Malaga’ya satan Akhisarspor, bir yabancı daha alırsa Dany’nin de sözleşmesini sonlandıracak.

Yazarlar