Ege ‘Bayraklarla donatalım’

‘Bayraklarla donatalım’

29.10.2022 - 07:08 | Son Güncellenme:

Esnafın Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce “Güzelbahçemizi bayraklarla donatalım. 29 Ekim’i şenlik içinde kutlayalım” dedi.

‘Bayraklarla donatalım’

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ile CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi esnafı ve yurttaşları ziyaret etti, evlerine ve dükkânlarına asmaları için bayrak dağıttı. Başkan İnce, “Cumhuriyet bizim en büyük bayramımız, onu coşkuyla kutlayacağız. 99 yıldır ayakta ve her geçen gün daha da güçlenmekte olan Cumhuriyet’e herkesin sahip çıkması gerekiyor. Bayramımızı şenlik içinde kutlayacağız. Güzelbahçemizi bayraklarla donatalım” dedi.

Haberin Devamı

İlçede, Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk’ün huzuruna çelenk sunuldu. Törene, Kaymakam Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Topçu Albay Rizvan Çiper, Belediye Başkanı Mustafa İnce, siyasi partilerin başkan ve temsilcileri, STK başkan ve temsilcileriyle, kurum müdür ve amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Temelleri, 99 yıl önce bugün atılan Cumhuriyet’i coşkulu ve heyecanlı bir şekilde kutlayacaklarını söyleyen İnce, “Ülkemizin bağımsızlığı için mücadele etmiş, can vermiş ecdadımızın mirasını daha da ileri taşıyacağız. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ya İstiklal, Ya Ölüm’ hedefiyle manda ve himayeye karşı duran Türk ulusunun en büyük kazanımı olan Cumhuriyetimizin 99. yılını kutlamanın onurunu, gururunu ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.