Ege Burak Bundesliga’da çimlere bastı!

Burak Bundesliga’da çimlere bastı!

15.03.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Altınordu’dan geçtiğimiz ocak ayında Arminia Bielefeld’e transfer olan Burak İnce, ilk maçına çıktı. 18 yaşındaki genç oyuncu, az bir süre almasına rağmen performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Burak Bundesliga’da çimlere bastı

Spor Toto 1. Lig ekibi Altınordu’nun son dönemde dikkat çeken yeteneklerinden biri olarak gösterilen Burak İnce, takımı Arminia Bielefeld ile ilk maçına çıktı. Bundesliga’nın 26. haftasında Borussia Dortmund deplasmanında Signal Iduna Park çimlerine ayak basan ince, Alman liginde forma giyen en genç isimler arasına adını yazdırdı. Karşılaşmanın 90. dakikasında takım arkadası Avusturyalı Patrick Wimmer’in yerine oyuna giren genç yıldız, alanda kaldığı kısa sürede beğeni topladı. 20 Ocak’ta 18 yaşını doldurup yeni takımıyla 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Burak, formaya da göz kırptı.

Haberin Devamı

Altınordu’dan tebrik

Almanlar yetenekli oyuncu için, “Modern zamanların en büyük Türk yeteneklerinden biri olarak kabul ediliyor. Mükemmel bir oyun duygusu var ve ayakları, hareket zamanlaması gerçekten çok iyi. Teknik olarak birinci sınıf oyuncu olma yeteneğine sahip” yorumunu yaptı.

İzmir ekibi Altınordu da yaptığı açıklamayla Burak’ı tebrik etti, “Öz Kaynak Sistemimizden (ÖKS) yetişen Burak İnce, Arminia Bielefeld forması ile Bundesliga’daki ilk maçında Borussia Dortmund deplasmanında süre aldı. Tebrikler!” ifadelerine yer verdi.